Hírlevél

Minden más


Sorrend:

-10%
  Húsfélék pácolása és füstölése otthon a sonkától az oldalasig  Gahm, Bernhard Sziget Könyvkiadó
Mindent házilag!
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.... 
2 800 Ft
Akció: 2 520 Ft
Kezdete: 2015.06.26
A készlet erejéig!
-3%
  A befőzés művészete  Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok Atwood, Lisa; Courchesne, Rebecca; Field, Rick Gabo Könyvkiadó
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának.

A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet. 
7 990 Ft
Akció: 7 790 Ft
Kezdete: 2015.06.26
A készlet erejéig!
-10%
Befőzés  Eisenstock Ildikó Cser Kiadó
A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérő nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és hasznos konyhai elfoglaltság. Hiszen ma már a kamratöltögetés nem 20-30 kg-nyi gyümölccsel, zöldséggel való birkózást, hatalmas edények emelgetését jelenti, hanem kreatív alkotó munkát, amihez elég csupán 2-3 kg eltennivaló. A hangsúly a technikán, a különleges összetevőkön és az érdekes fűszerezésen, nem pedig a mennyiségen van.
A könyv receptjei k... 
3 995 Ft
Akció: 3 595 Ft
Kezdete: 2015.06.26
A készlet erejéig!
-10%
  River Cottage kézikönyvek: Kenyér Stevens, Daniel Alexandra Kiadó

Gyakorlatias kézikönyvünk segítségével otthon is bátran süthetünk mindenféle formájú és fajtájú kenyeret. Szezonális és helyi hozzávalók, organikus ételek - minden, amit a kenyérsütésről tudni kell, és ami River Cottage-ban jó.

A kiadvány tartalmából:
- Miért süssünk kenyeret?
- Kenyérsütés lépésről lépésre
- A kenyér alapreceptje
- Kenyér vadélesztős kovásszal
- Kenyér élesztő nélkül
- Zsömlék, kekszek & kevert tésztás kenyerek
- A megmaradt kenyér felhasználása
- Agyagkemence építése

"Nálam aztán nem sokan örülnek jobban, hogy végre kézbe vehetem a tökéletes könyvet, aminek segítségével bárki finom kenyeret süthet. Ez az egyszerű kötet úgy táplálja a lelkesedésemet és szaporítja tudásomat, ahogy a kovász a tésztát, készen állok a kihívásra. Dan művei ugyanis az egyszerű lepénykenyértől a közismerten szeszélyes kovászos kenyereken keresztül az egészen kidolgozott, sokmagos készítményekig mind elkészíthetőek, ugyanakkor következesen ízletesek. Ezek ráadásuI igazi kenyerek - olyan messze vannak a fóliába burkolt, gép szülte szörnyektől, amelyekre nem átallják a "kenyér" nevet aggatni, amennyire csak lehetnek." (Hugh Fearnley-Whittingstall, River Cottage-ból)Eredeti cím : Bread - River Cottage Handbook No. 3.
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633575499
ISBN : 9633575499
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 224
Méret [mm] : 135 x 204 x 22
Tömeg [g] : 440

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2015.06.23
A készlet erejéig!

Webáruház készítés