Hírlevél

Fotózás, filmezés

Fő kategória >Hobbi, szabadidő > Fotózás, filmezés

Sorrend:

-10%
  Családom naplója A mi történetünk Pianigiani, Giulia Alexandra Kiadó

Ebben a gyönyörűen illusztrált családi naplóban közösen gyűjthetjük össze gyermekünkkel, unokánkkal a család kedves történeteit, régi fényképeit és ünnepeit. Természetesen a család négylábú és szárnyas barátait sem kell kihagynunk, a könyv végén pedig elkészíthetjük a családfánkat.

Ezt a családfát és családi naplót azoknak a kíváncsi kisfiúknak és kislányoknak ajánljuk, akik szívesen faggatják nagyszüleiket arról, hogy milyen volt, amikor még ők is kicsik voltak, szerettek-e iskolába járni, mit hozott nekik a Mikulás. Akik szívesen nézegetnek régi, családi fényképeket, hogy együtt csodálkozzanak, és kacagjanak a régi ruhákon, autókon és berendezési tárgyakon, mondván: "Milyen viccesen néztetek ki!"

De azoknak a vállalkozó szellemű fiúknak és lányoknak is szól ez a könyv, akik érdeklődéssel hallgatják a régi történeteket arról, hogy egykor hogyan váltak függetlenné a fiatalok. Akik mindig készen állnak a kincsvadászatra. Akik lázasan kutatnak a fiókokban és dobozkákban családi dokumentumok, fényképek, levelek után, s ha rájuk leltek, meglepetten így kiáltanak fel: "Nézzétek, akkoriban ez egészen máshogy volt!"

S végül azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, nagybácsiknak és nagynéniknek, akik szívesen mesélnek, s meséik révén hidat építenek emberek és események között. Hidat, ami átível időn és téren. Hidat, amelyen át újabb történetekhez lehet eljutni, újabb történeteket lehet megélni és meghallgatni.Eredeti cím : Albero genealogico di famiglia - a due o piú zampe
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633575352
ISBN : 9633575352
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 56
Méret [mm] : 276 x 195 x 10
Tömeg [g] : 400

 
1 999 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2015.06.23
A készlet erejéig!

Webáruház készítés