Kategóriák
Hírlevél

Útikönyvek, térképek

Főkategória >Útikönyvek, térképek

Sorrend:

prev
next

-10%
  Ez az én világom - Jó emberek, különös élmények távol és közel
Földvári András
21. Század Kiadó, 2021 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2021.07.17
A készlet erejéig!
-10%
  Nagy Kerékpáros Túrakönyv II. 30 túra - 2972 km - 47 túranap Gyulafi József Szerzői kiadás
"Immár másodszor jelentkezünk a Nagy Kerékpáros Túrakönyvvel abból a célból, hogy új túraélményekkel gazdagítsuk a kedves olvasót. Túráink kiválasztásánál elsődleges szempont volt a természet közelsége, a látnivalók, a nevezetességek érintése, a túrák teljesíthetősége. (...)" (részlet a Bevezetőből)
Második, bővített kiadás. 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.03.21
A készlet erejéig!
-10%
Magyar Camino  A magad útján Sándor Anikó Jaffa Kiadó
Valaki, odafent, egy ideje bámulatosan törődik velem. Ő, aki a spanyol Úton az én kezemet fogta, most az El Camino magyarországi szakaszára vezetett, amelyről korábban nem is tudtam! Igen, van Magyar Camino, amely végül Santiago de Compostelában ér véget!
A láthatatlan Nagy Rendező ezúttal a segítő szerepét osztotta rám. Lehetőséget kaptam, hogy egy darabon elkísérjek egy útkeresőt, egy férfit, aki nem hitt semmiben, sem magában, sem Istenben, a szél mégis a Magyar Caminóra fújt... 
2 940 Ft
Akció: 2 645 Ft
Kezdete: 2013.11.08
A készlet erejéig!
-10%
  Magyarország legszebb túraútvonalai Nélkülözhetetlen kézikönyv mindarról, amit egy kiránduláshoz tudni érdemes Totem Plusz Könyvkiadó Túrázók nagykönyve
Akár szervezett túrán veszünk részt, akár saját magunk tervezzük meg az útvonalat, számos kalandos, gyönyörű út vár ránk hazánkban. E könyv hasznos útmutatót nyújt ahhoz, hogy magunk válasszuk ki a nekünk, családunknak, barátainknak leginkább megfelelő túrát, felkészüljünk a várható eseményre, veszélyekre, és lehetőségekre.
A hazánk 17 hegyvidékét bemutató túraútvonalak összeállításával az volt a kiadó célja, hogy ezek segítésével mindenki a legátfogóbb k... 
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2015.01.14
A készlet erejéig!
-10%
  Erdély legszebb túraútvonalai Szilágyi Palkó Pál Totem Plusz Könyvkiadó Túrázók nagykönyve
Európa egyik legváltozatosabb hegyvilága szegélyezi lakóhelyünket, a kárpáti medencevidéket: a kőzettani és domborzati sokszínűség, a mozaikosan változó táj meglepően érdekes túraterepek helyszíne. Különösen igaz ez a Kárpátok Romániában húzódó részeire, így e túrakalauz erdélyi, partiumi, máramarosi és bánsági hegyi ösvényeket is ismertet.
A túrakönyv célja, hogy átfogó képet nyújtson az erdélyi és Erdély környéki hegyvonulatokról, mégpedig a legszínes... 
5 990 Ft
Akció: 5 390 Ft
Kezdete: 2015.01.14
A készlet erejéig!
-10%
  Magyarország hagyományőrző túraútvonalai Túrázók nagykönyve Totem Kiadó
Ha kirándulni, túrázni indulunk, vonzerő lehet a táj, az adott útvonal, a kiránduló közösség, maga a mozgás, vagy épp a mindennapitól gyökeresen eltérő környezet és a nyugalom. Hazánk csodálatos hegyvidékeit, tájegységeit azonban érdemes olyan szemmel is bejárni, ahogy esetleg idáig még nem tettük. A Magyarország túraútvonalainak legjavát összegyűjtő sorozatunk első két kötete után most olyan válogatást adunk a túrázás szerelmeseinek kezébe, melynek célja a tájon-környezeten túlmutató, kifeje... 
5 499 Ft
Akció: 4 950 Ft
Kezdete: 2015.06.22
A készlet erejéig!
-10%
  Magyarország csodálatos túraútvonalai Gyalogtúrák, kerékpáros és vízi kirándulások családoknak is Nagy Balázs Totem Plusz Könyvkiadó Túrázók nagykönyve
Újra indulhat a kaland! Gyalog, két keréken tekerve vagy evezve!
A könyvben bemutatott útvonalak között számos esetben kiemelt figyelmet kap a családi, illetve kisgyermekes kirándulás.
A könyv minden hegyvidéket, tájegységet külön tárgyal, minden útvonalat térképen is mutat, sőt a hegyvidéki terepekhez a túra domborzati keresztmetszete is társul, a szintemelkedések és szintvesztések megjelenítésével segítve a tervezést, a felkészülést.
 
4 999 Ft
Akció: 4 499 Ft
Kezdete: 2017.02.08
A készlet erejéig!
Róma útikönyv (Polyglott on tour)
A Polyglott on tour sorozat legújabb tagja. Az Örök Várost bemutató útikönyvben séták leírásával és a hozzájuk tartozó térképek segítségével könnyedén fedezhetjük fel a legérdekesebb városrészeket és látványosságokat. A miniszótár segítségével senki nem lesz elveszett ember!
 
1 790 Ft
Prága útikönyv (Polyglott on tour)
A népszerű Polyglott on tour útikönyvsorozat tagja, amely hasznos segítője minden Prágába utazónak. A színes fényképekkel illusztrált leírások mellett, miniszótárt és térképeket is tartalmaz a kiadvány. 
1 790 Ft
Párizs (Polyglott on tour)
A Polyglott on tour sorozat új tagja új megjelenésben. A világvárost bemutató útikönyvben séták leírásával és a hozzájuk tartozó térképek segítségével könnyedén fedezhetjük fel a legérdekesebb városrészeket és látványosságokat. A miniszótár segítségével senki nem érezheti magát elveszett embernek! 
1 790 Ft
Lengyelország útikönyv (Polyglott on tour)
A népszerű Polyglott on tour útikönyvsorozat tagja, amely hasznos segítője minden Lengyelországba utazónak. A színes fényképekkel illusztrált leírások mellett, miniszótárt és térképeket is tartalmaz a kiadvány.
 
1 790 Ft
Korzika útikönyv (Polyglott on tour)
A népszerű Polyglott on tour útikönyvsorozat tagja, amely hasznos segítője minden Korzikára utazónak. A színes fényképekkel illusztrált leírások mellett, miniszótárt és térképeket is tartalmaz a kiadvány.
 
1 790 Ft
Horvátország útikönyv (Polyglott)
A népszerű Polyglott on tour útikönyvsorozat tagja, amely hasznos segítője minden Horvátországba utazónak. A színes fényképekkel illusztrált leírások mellett, miniszótárt és térképeket is tartalmaz a kiadvány.
 
1 790 Ft
Bécs útikönyv (Polyglott on tour)
A népszerű Polyglott on tour útikönyvsorozat tagja, amely hasznos segítője minden Bécsbe utazónak. A színes fényképekkel illusztrált leírások mellett, miniszótárt és térképeket is tartalmaz a kiadvány. 
1 790 Ft
Európa
Méretarány: 1:3 500 000

Európa névmutatófüzettel ellátott, keményborítós autótérképe. A térképen jól olvasható útszámozás és négynyelvű jelmagyarázat segíti a felhasználót.
 
2 500 Ft
Moszkva
Méretarány: 1:20 000

Moszkva ciril- és latinbetűs, keményborítós várostérképe tíznyelvű jelmagyarázattal. A kiadvány tartalmazza továbbá Moszkva belvárosának részletes térképét, a város környékének áttekintő térképét valamint a városi metróhálózat rajzát. A hátoldalon latinbetűs utcanévjegyzék található.
 
2 990 Ft
Varsó
Méretarány: 1:15 000

Varsó tíznyelvű jelmagyarázattal ellátott, keményborítós várostérképe, amely egy részletes belvárostérkép kivágatot, a hátoldalon pedig egy utcanévjegyzéket tartalmaz. 
2 990 Ft
Prága City Pocket
Méretarány: 1:10 000

Turisták körében népszerű ez a vízhatlan, nem gyűrődő, fóliázott kiadvány, amely 5-5 kiemelt látnivalót, szórakozóhelyet, vásárlási lehetőséget és kulturális helyszínt mutat be tíz nyelven. 
1 700 Ft
Barcelona City Pocket
Méretarány: 1:10 000

Turisták körében népszerű ez a vízhatlan, nem gyűrődő, fóliázott kiadvány, amely 5-5 kiemelt látnivalót, szórakozóhelyet, vásárlási lehetőséget és kulturális helyszínt mutat be tíz nyelven. 
1 700 Ft
Madrid City Pocket
Méretarány: 1:10 000

Turisták körében népszerű ez a vízhatlan, nem gyűrődő, fóliázott kiadvány, amely 5-5 kiemelt látnivalót, szórakozóhelyet, vásárlási lehetőséget és kulturális helyszínt mutat be tíz nyelven. 
1 700 Ft

prev
next

Webáruház készítés