Hírlevél

Állati kedvencek

Fő kategória >Hobbi, szabadidő >Állati kedvencek

Sorrend:

-10%
 Segítség, kutyás lettem! Csányi Vilmos Libri Könyvkiadó
A "Segítség, kutyás lettem!" valódi segítség mindazoknak, akiknek kutyájuk van, vagy épp kutyát szeretnének. A tudós kutyabarát, Csányi Vilmos nemcsak azt osztja meg velünk, hogy mit tegyünk és mit ne, de elmagyarázza, hogy miért.
Megtudhatjuk, mit tudnak, mit éreznek és mit próbálnak elmondani nekünk a kutyák, akik veleszületett emberszeretettel jönnek a világra - s talán már félig-meddig maguk is emberek... A sok-sok csodálatos, kutyaszeretettel megírt történetben felbukkan... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.10.30
A készlet erejéig!
-10%
 Lovak kézikönyve Fajták - felszerelés - gondozás Brixner, Saskia Alexandra Kiadó
Szépség, elegancia, hűség és kitartás - ezek a tulajdonságok tetszik évezredek óta a lovat az ember szeretett és megbecsült társává. Ez a praktikus kézikönyv minden fontos tudnivalót tartalmaz a lóbarátok számára.

- Több mint 100 lófajta leírása.
- Részletes információk a jellemző tulajdonságokról, színekről, formákról, jármódokról.
- Hasznos tanácsok a vásárláshoz, a tartáshoz és a gondozáshoz.
 
2 699 Ft
Akció: 2 429 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-15%
  A tengerimalac Minden, amit a tengerimalacok tartásáról tudni kell Gutjahr, Axel Alexandra Kiadó Házi kedvenceink
Számos indokunk lehet arra, hogy tengerimalac tartása mellett döntünk. Ám mielőtt megvennénk házi kedvencünket, érdemes minél többet megtudni róla. Fel kell például készülni arra, hogy ezek a jószágok akkor érzik igazán jól magukat, ha legalább egy, de inkább több fajtársukkal élnek együtt.
E kötet összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat: színes fényképek kíséretében mutatja be a tengerimalacok fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását, tanácsokat ad, hogy m... 
999 Ft
Akció: 849 Ft
Kezdete: 2013.07.08
A készlet erejéig!
-15%
 A kutya Minden, amit a kutyák tartásáról tudni kell Willms, Jennifer Alexandra Kiadó Házi kedvenceink

A kutya nem csak a közmondásokban a legjobb és legrégibb barátja az embernek.
Évezredek óta társunk a hétköznapokban: barátunk, vigasztalónk, és a sportban, valamint egyéb szabadidős tevékenységeinkben is a partnerünk lehet. E kötet színes fényképek kíséretében mutatja be a kutyák fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását. Tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor, és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát otthonunkban - akár családtagjaink és más háziállatok mellett is.

A tartalomból:
-kérdések kutyavásárlás előtt
-a szükséges alapfelszerelés
-a fajtának megfelelő etetés és tartás
-viselkedés, nevelés és kutyapszichológia
-sportolás a kutyával
-a kutya ápolása és egészsége

A "Házi kedvenceink" című sorozat célja, hogy megismertesse az olvasókat a legkedveltebb háziállatokkal. A kis kötetek, melyek alapvető ismereteket és hasznos tanácsokat nyújtanak a kedvencek eredetéről, fajtáiról, élőhelyéről, gondozásáról és ápolásáról, nem hiányozhatnak egyetlen állatbarát polcáról sem.

 
999 Ft
Akció: 849 Ft
Kezdete: 2013.07.08
A készlet erejéig!
-15%
 A macska Minden, amit a macskák tartásáról tudni kell Ralston, Beate, dr. Alexandra Kiadó Házi kedvenceink
A macskák a legkedveltebb háziállatok közé tartoznak. Bájos, mégis vad személyiségek, akik villámgyorsan képesek meghódítani szívünket. Egy macskát nem lehet megvesztegetni, barátságát nem lehet megvenni, csak kiérdemelni.
E kötet színes fényképek kíséretében mutatja be a macskák fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását. Tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor, és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát ottho... 
999 Ft
Akció: 849 Ft
Kezdete: 2013.07.08
A készlet erejéig!
-15%
 A hullámos papagáj Minden, amit a hullámos papagájok tartásáról tudni kell Gutjahr, Axel Alexandra Kiadó Házi kedvenceink
A hullámos papagájok a legkedveltebb háziállatok közé tartoznak, hiszen ezek a csinos kis állatok kimondottan kedvesek, könnyen alkalmazkodnak, megfelelő gondozás mellett gyorsan a bizalmukba fogadnak, és gyakran arra is képesek, hogy emberi hangokat utánozzanak. E kötet színes fényképek kíséretében mutatja be a papagájok fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását. Tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban... 
999 Ft
Akció: 849 Ft
Kezdete: 2013.07.08
A készlet erejéig!
-5%
 A házinyúl Minden, amit a házinyulak tartásáról tudni kell Ralston, Beate, dr. Alexandra Kiadó Házi kedvenceink
A nyulak bájos külsejükkel és szeretetre méltó modorukkal egy szempillantás alatt meghódítják a szíveket. Főleg a gyerekek körében nagyon népszerűek. E kötet összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat: színes fényképek kíséretében mutatja be a nyulak fajtáit, viselkedését, táplálását és gondozását, tanácsokat ad, hogy mire figyeljünk oda a vásárláskor és milyen óvintézkedéseket kell tennünk ahhoz, hogy kedvencünk valóban jól érezze magát otthonunkban - akár családtagjaink és más háziállatok me... 
999 Ft
Akció: 949 Ft
Kezdete: 2017.07.08
A készlet erejéig!
-10%
 Rövid útmutató a boldog kutyához 98 alapvető tipp és módszer Millan, Cesar Gabo Könyvkiadó
Ismerje meg és alkalmazza a 98 alapvető módszert e témákban:
-A kutyapszichológiai alapjai.
-Ösztönös viselkedési formák.
-Az egyensúly és a határok megteremtése.
-A gyakori neveletlen viselkedési formák kezelése.
-A megfelelő kutya kiválasztása.
-Hogyan segíthetünk kutyánknak alkalmazkodni az élet változatásaihoz?
 
3 990 Ft
Akció: 3 592 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 A kutyák szőrös gyerekek Csányi Vilmos Libri Könyvkiadó

Bukfenc és Jeromos könyve nemcsak két családi kutya életét mutatja be, hanem azt is, hogy hogyan lehet a kutyalélek rejtelmeit tudományos vizsgálatok tárgyává tenni. Azoknak szól, akik szeretnének a kutyaetológia világába bepillantani a tudományos könyvek szigorúsága és unalma nélkül. Az első kiadást sokan megszerették, azóta angol, német, olasz, szlovák és orosz nyelven is megjelent. Az átdolgozott, harmadik kiadás tartalmaz néhány olyan új, érdekes tényt is, amelyet az ELTE Etológiai Tanszékének kutatói fedeztek fel az utóbbi években.
Módszereinket átvették külföldi laboratóriumok, és ma már a tudományos közösség is elhiszi, hogy egyben s másban a kutya az emberre hasonlít. "A kutyák szőrös gyerekek" tehát nemcsak hangzatos cím, kutatási eredmények támasztják alá.

 
3 990 Ft
Akció: 3 592 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 Macskák kézikönyve Fajták - viselkedés - gondozás Breuer, Antje Alexandra Kiadó
A macskák a legkedvesebb háziállataink. Simulékonyak és elegánsak, ugyanakkor nagyon önálló jellemek is. Ez az összefoglaló kézikönyv tartalmazza mindazt, amit egy macskabarátnak tudnia kell.

- A legkedveltebb és legfontosabb macskafajták bemutatása.

- Hasznos információk a tulajdonságokról, az ápolásról és a tartásról.

- Tanácsok a beszerzéshez, a tápláláshoz és az egészségügyi gondozáshoz.
 
2 699 Ft
Akció: 2 429 Ft
Kezdete: 2019.03.12
A készlet erejéig!

Webáruház készítés