Hírlevél

Ismeretterjesztő kiadványok 6 - 14 éveseknek

Fő kategória >Ismeretterjesztő kiadványok 3 - 8 éveseknek >Ismeretterjesztő kiadványok 6 - 14 éveseknek

Sorrend:

prev
12
next

-10%
 A bolygók és az űrutazás Irány a világűr! Baur, Manfred Tessloff - Babilon Kiadó Mi Micsoda
A Nap és a körülötte keringő bolygók csupán egy aprócska pontot jelentenek a végtelen világegyetemben. De a mi galaxisunkban van egy egyedülálló, kitüntetett hely: a Föld. Bár az ember még csak a Holdon járt, már a Jupiterről és a Szaturnuszról is csodálatos képeket juttatott a Földre.
Gyere velünk, és fedezd fel a vörös bolygót, aminek a krátereit Mars-járművekkel kutatják!
Légy szemtanúja annak, ahogy a dél-amerikai Kourou űrkikötőből a magasba emelkednek a r... 
2 970 Ft
Akció: 2 670 Ft
Kezdete: 2014.04.18
A készlet erejéig!
-10%
 Kutyák Négylábú hősök Paxmann, Christine Tessloff - Babilon Kiadó Mi Micsoda
Öt kutyakölyök fészkelődik az alomláda mélyén. Ma különleges nap van. Lassan kinyílik a szemük, és bizonytalan, kissé dülöngélő léptekkel nekiindulnak, hogy felfedezzék a világot!
Tudtad, hogy a kutya volt az ember első háziállata? Már több mint 15 000 éve, a kőkorszakban háziasította.
Bodros uszkárok és szemtelen tacskók: ismerkedj meg a legmulatságosabb kutyafajtákkal!
 
2 970 Ft
Akció: 2 670 Ft
Kezdete: 2014.04.18
A készlet erejéig!
-10%
 Divat Az irányzatok vonzásában Paxmann, Christine Tessloff - Babilon Kiadó Mi Micsoda
A szép ruha különlegessé varázsolja az embert. A régi rómaiak a redőzött tógát találták előkelőnek. A középkorban a ruhájukról lehetett felismerni a nemeseket. A barokk korban a hölgyek abroncsos szoknyát viseltek... és nem fértek be az ajtón. Az arany 20-as években rövid, rojtos szoknyában ropták a charlestont.
Fedezd fel egy évszázadokat átívelő időutazásban, hogy mikor mit jelentett a divat!
Pillants be a divatműhelyek és kifutók világába, s megtudod, hogya... 
2 970 Ft
Akció: 2 670 Ft
Kezdete: 2014.04.18
A készlet erejéig!
-10%
 Gyerekdalok angolul (CD melléklettel) Napraforgó Könyvkiadó
A kötet a legnépszerűbb gyermekdalok angol nyelvű verzióját tartalmazza, a mellékelt CD-n pedig meg is hallgathatjuk a dalokat. 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 1000 szó angolul (CD melléklettel) Napraforgó Könyvkiadó
Képes szótár gyermekeknek CD-melléklettel. 
4 490 Ft
Akció: 4 040 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Az emberi test képes enciklopédiája Socolovsky, Gisela Napraforgó Könyvkiadó
"A gyerekek rettentő kíváncsiak arra, hogyan is működik a testük. Ebben a könyvben sok-sok kérdésükre világos választ kapnak. A magyarázatokat gazdagon illusztráltuk, hogy még érthetőbbek legyenek, és kis olvasóink már első pillantásra megállapíthassák, hogy egy-egy oldal mivel foglalkozik." (a Kiadó) 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Biblia kicsiknek James, Bethan; Corke, Estelle Napraforgó Könyvkiadó
Ez a kicsik kezébe illő Biblia a legfontosabb ószövetségi és újszövetségi történeteket gyűjti össze. A csodálatos tanítások a gyermekeknek is befogadható módon, gyönyörű illusztrációk kíséretében szerepelnek ebben az igazi ajándéknak való könyvben. 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Ablakos érdekességek: Tanuljunk lovagolni Nyisd ki a sok-sok ablakot! Napraforgó Könyvkiadó
Nyisd ki a sok-sok ablakot és tudj meg minél többet a lovakról és a lovaglásról! 
2 790 Ft
Akció: 2 510 Ft
Kezdete: 2013.12.06
A készlet erejéig!
-10%
 Csillagászat gyerekeknek Mitton, Jacqueline; Mitton, Simon Scolar Kiadó Scolar kalauz gyerekeknek
Tiszta, felhőtlen éjszakákon csillagok százaiban gyönyörködhetünk, eközben akár több milliárd kilométerre is ellátunk. Az égbolt ilyenkor a Föld legkáprázatosabb előadásának színtere. De valójában mi lehet ott kinn?
Ebben a könyvben megtalálhatod mindazt, amit a világűrről tudni érdemes. A világegyetem születésétől, azaz az ősrobbanástól indulva csodálatos utazást tehetsz az Univerzum legtávolabbi pontjaiba. Az úton világos magyarázatok és lenyűgöző képek segítik az eli... 
3 950 Ft
Akció: 3 555 Ft
Kezdete: 2018.05.26
A készlet erejéig!
-10%
 Séta az állatkertben Jennings, Terry Napraforgó Könyvkiadó
"Állatkertbe járni jó!
Hiszen a - szerencsére egyre természetközelibb - bemutatóhelyeken számos olyan állattal és növénnyel ismerkedhetnek meg a látogatók, amelyekkel otthon nem találkoznának.
Miért jó a könyv?
A gyermekek számára érthetően mutatja be a különböző fajokat, kalandos képzeletbeli utazássá varázsolja az állatkerti sétát. Felhívja a figyelmet az élővilág veszélyeztetettségére, érdekessé teszi az állatok megfigyelését.
A szülőknek is segíts... 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Kísérletek könyve Köthe, Rainer, dr. Tessloff és Babilon Kiadó Mi Micsoda
A velünk született kíváncsiság hajt minket előre, hogy megismerjük a világot. Mindent megfigyelünk, és sokat kísérletezünk.
Hogyan láthatja a búvár a víz legmélyét? Miért zöld a saláta, és miért piros az eper? Hogyan függ össze a mágnesesség és az elektromosság?
Fedezd fel a világot! Keress otthon egyszerű, hétköznapi tárgyakat, amelyek segítségedre lehetnek a kísérleteidben. Néha egészen meghökkentő eredmények szemtanúja lehetsz, amit még magad sem hiszel el.... 
3 470 Ft
Akció: 3 123 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Dinoszauruszok - Élet az őskorban Arredondo, Francisco Napraforgó Könyvkiadó
Végre egy könyv, amelyből szórakozva megtudhatod, hogyan éltek a Föld első lakói. Olvasd el, hogyan fejlődött, alakult át a bolygónk, és ismerd meg a Föld legkorábbi élőlényeit, kezdve a legveszélyesebb dinoszauruszoktól egészen az ember közvetlen elődeiig. Az izgalmas utazást rengeteg színes illusztráció gazdagítja. Gyere velünk, tudd meg, milyen volt az élet az őskorban! 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Világtörténelmi enciklopédia A kőkorszaktól a 21. századig Alexandra Kiadó
A Világtörténelmi enciklopédia rendkívüli történelmi utazásra hív. Ha szeretnénk összefüggéseiben látni a történelem eseményeit, ez a gazdagon illusztrált kalauz nagy segítségünkre lehet. Végigvezet minket a világtörténelmen, az ember megjelenésétől az ősi civilizációkon keresztül egészen napjainkig.

A kötet tapasztalt szerzői és szakértői tudják, hogyan kelthetik fel leginkább a fiatalabb olvasók érdeklődését, a színes illusztrációk pedig segítenek, hogy rács... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Kérdések könyve Minden kérdésre van válasz Tessloff - Babilon Kiadó Mi Micsoda
Hogyan épül fel az emberi agy? Hányféle ásvány létezik? Milyen anyagból állnak a gének? Milyenek voltak a felfedezők hajói? Miért nem esik le a szikláról a kőszáli kecske? Hogyan épülnek a mai vasbeton hidak? Mit tervezett Eiffel Budapesten? Hogyan lesz a nektárból méz? Hogyan úsztak a tengerben az ammoniteszek? Milyen veszélyeket rejt a sivatag? Hogyan támadtak meg egy várat? Milyen volt a fáraó hatalma? Barátságos-e a delfin az emberrel? Éltek-e valaha marslakók? Milyenek voltak az óriásdin... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.16
A készlet erejéig!
-10%
 Ablak-zsiráf Képes gyermeklexikon Mérei Ferenc; V. Binét Ágnes Móra Könyvkiadó

Az Ablak-Zsiráf gyermeklexikon első olvasói lassan már maguk is szülősorba lépnek. Ezer és ezer kisiskolás ismerkedett a világgal a kötet segítségével, amely nemcsak az anyanyelvi oktatásban vált hasznos kézikönyvvé. A több mint 1200 címszó felöleli mindazt az ismeretanyagot, amelyet a 7-10 éves gyerekeknek el kell sajátítaniuk ahhoz, hogy környezetükben eligazodjanak. A szómagyarázatok - ahol csak szükséges és lehetséges - egymásra épülnek, s a dolgok közti logikai összefüggés megtanítása egyik alapvető célkitűzése volt a szerzőknek. A kis olvasók tehát a konkrét ismeretszerzés mellett átfogó gondolkodást is tanulnak. A lexikon új címszavakkal és rajzokkal bővült.

 
3 499 Ft
Akció: 3 141 Ft
Kezdete: 2018.11.27
A készlet erejéig!
-10%
 Minecraft: Az építés kézikönyve Bookline Könyvek Új, bővített kiadás
Itt az új, bővített Minecraft kézikönyv sorozat! Könyvenként 16 oldalnyi teljesen új információ, benne a 2015-ös év legfrissebb fejlesztései és érdekességei!

A Minecraftben az egyik legjobb dolog az építkezés! Tényleg csak a fantáziád szab határt annak, mit tudsz kihozni a kockákból. De hogyan érdemes nekikezdeni, hogy tényleg emlékezetes szerkezeteket alkothass?

Ebben a könyvben az angol FyreUK profi építőcsapata ad neked tanácsokat, lépésről lépésre. Bemutatjuk egy... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.06.24
A készlet erejéig!
-10%
 Minecraft: Kezdők kézikönyve Bookline Könyvek Új, bővített kiadás
Itt az új, bővített Minecraft kézikönyv sorozat! Könyvenként 16 oldalnyi teljesen új információ, benne a 2015-ös év legfrissebb fejlesztései és érdekességei!

Egyedül vagy egy titokzatos új világban, ahol mindenféle veszélyek leselkednek rád. Már csak néhány perced maradt, hogy élelmet és menedéket találj, mielőtt leszáll az éj, és előjönnek a szörnyek. Mihez kezdesz?

Ez a könyv megmentheti az életed! Tudd meg, hogyan juthatsz élelemhez, miként kell menedéket ... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2018.02.23
A készlet erejéig!

prev
12
next

Webáruház készítés