Kategóriák
Hírlevél

Minden másÁltalános
Állam- és Jogtudomány
Esztétika
Európa, Európai Unió
Filozófia
Irodalomtudomány
Kommunikáció, média
Kultúr- és művelődéstörténet
Néprajz, antropológia
Nyelvészet
Pedagógia
Politológia
Szociológia 


Sorrend:

21 lecke a 21. századra
Yuval Noah Harari
Animus Kiadó, 2018  
4 490 Ft
Putyin metamorfózisa Zigar, Mihail
Eredeti cím : Vszja kremlevszkaja raty
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634055150
ISBN : 9634055150
Megjelenés : 2016.12.6.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 584
Méret [mm] : 142 x 197 x 0
Tömeg [g] : 500 
3 990 Ft
Ez a könyv szeret téged
Ez a könyv szeret téged PewDiePie
Jaffa Kiadó, 2016

240 oldal
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9786155609466 
4 990 Ft
-44%
  Nagy családi tudástár - Az ember és világa a kezdetektől a 21. századig Haisch, Kasza (szerk)

A páratlan, módszerében új kézikönyv a történelem, a művészetek, a tudomány és technika párhuzamos kronológiai (időrendi) rendszere. Gondolatébresztő, új összefüggéseket felfedező, magasabb szinten összegezhető tudás hordozója a könyv. Együtt mutatja be a kezdetektől a 21. századig a világ és magyar vonatkozású legfontosabb ismereteit. Párhuzamos szerkesztésével láttatja a történelem, a művészetek és a tudomány kölcsönhatásait, összefüggéseit, segíti a tények időben és térben való elhelyezését. Megvilágítja a természet- és társadalomtudományok fejlődését, a felfedezések, műszaki-technikai vívmányok hátterét; a művszeti ágak, építészet, festészet, szobrászat, zene, irodalom - stílusait, irányzatait, jeles képviselőit. Használata egyszerű. A könyv oldalain együtt jelenik meg a három témakör. A több mint 1500 illusztrációt könnyen érthető, változatos magyarázatok kísérik. Név- és tárgymutató szolgálja a kiemelt gyors, egyszerű keresést. A könyv jól használható a megszerzett ismeretek rendszerezésére, felfrissítésére és integrációjára. Minden, a világ és az ember iránt érdeklődő diák és felnőtt nagyszerű böngészést, új ismeretek lehetőségét találja meg ebben az enciklopédikus családi tudástárban.

 

Kiadó:Budakönyvek Kft.
Oldalak száma:448
Borító:CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:2090 gr
ISBN:9789638296894
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2008
Illusztráció: FEKETE-FEHÉR ÉS SZÍNES KÉPEKKEL
 
7 000 Ft
Akció: 3 900 Ft
Kezdete: 2018.10.19
A készlet erejéig!
-10%
 Az ukrán dráma Létrejött a Medve és a Sárkány közös birodalma Drábik János Gold Book
Az ukrán válság nem Oroszország egyoldalú és váratlan akciójával kezdődött. Moszkva még csak nemzetközi joggal ellentétes illegitim követelésekkel sem állt elő. Az ukrán konfliktus úgy kezdődött, hogy az Egyesült Államok, a NATO és az EU közös erőfeszítéssel kísérletet tett Ukrajna kiszakítására Oroszországgal fenntartott természetes kapcsolatrendszeréből, amely történelmi alapokon és mélyen gyökerező közös kultúrán és valláson alapult.
A Nyug... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 A könyv története A barlangfestményektől az e-könyvig Cave, Roderick; Ayad, Sara Kossuth Kiadó Zrt.
"Az elektronikus könyv kora fordulópontot hozott a könyv történetében. Valójában egy régi technika elvetése és egy másik, új bevezetése végigkíséri a könyv történetét az óegyiptomi idők óta. Most, amikor a könyv az eddig ismert formájában történetének sorsdöntő pontjához érkezett, tekintsünk vissza az előző ötezer évre.

Kötetünk száz példán keresztül mutatja be a könyv történetének ötezer évét a sírfeliratoktól a papiruszig, a tekercsektől a kódexekig, a ... 
6 990 Ft
Akció: 6 290 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
 A fideszes rablógazdaság Debreczeni József De.hukönyv Kft.

Két éve jelent meg Debreczeni József A politika fertője című könyve, amely a fekete pártfinanszírozás rendszerét mutatta be. A fideszes rablógazdaság ennek a folytatásaként írja le a 2010 utáni Orbán-Simicska-rezsim jellegét és működését. Itt már nem a politika illegális gazdasági hátországáról van szó, melynek a dolga: előteremteni a hatalomért folyó küzdelem anyagi erőforrásait. A roppant hatalmi és gazdasági fölhalmozás ugyanis extrém módon kapcsolódnak. Az utóbbi maga is cél, amelynek eszköze: a hatalom. A szerző számtalan dokumentált tény összegyűjtésével és rendszerbe állításával rajzol döbbenetes képet a fideszes "szervezett felvilág" kialakulásáról és működéséről.

 
3 486 Ft
Akció: 3 135 Ft
Kezdete: 2013.11.19
A készlet erejéig!
-10%
 A nagy összeesküvés Kié legyen a XXI. század? Drábik János Gold Book
A tájékozott politikusok, közéleti személyiségek és társadalomtudósok által is tényként kezelt nagy összeesküvés létezése kötelességünkké teszi a rendszerben, a társadalomban, a civilizáció egészében való gondolkodást. A XXI. század sorsa már nemcsak egyes emberektől és embercsoportoktól függ, hanem azoktól a rendszerektől is, amelyek meghúzták a cselekvés koordinátáit nem csak nemzetállamok, de az egész világ vonatkozásában. A rendszerhez kötődő társadalmi igazságtalanságok egyes emberek vag... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2013.11.14
A készlet erejéig!
-10%
 A beszélő disznó - Józsi rendszert vált - Mi, I. Viktor Moldova György Urbis Könyvkiadó, 2013

Moldova György október elején megjelenő könyve három szatírát tartalmaz.

Az első, a Beszélő disznó, ráhangolja az olvasót, a Józsi rendszert vált, és az Én I. Viktor, című művek vérbő paródiájára. A Józsi rendszert vált c. műben a szatíra eszközeivel, az emberek csalódottsága fogalmazódik meg, a rendszerváltást levezénylő politikai erőkkel kapcsolatban. Az Én I. Viktor – az Orbán kormány az európai értékektől egyre erősebben az önkényuralom felé fordul. Reményeink szerint ezek a szatírák a közbeszéd részévé válnak rövidesen.

 
2 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2013.10.04
A készlet erejéig!
-10%
A Fejedelem Machiavelli, Niccoló Cartaphilus Könyvkiadó
"A cél szentesíti az eszközt." - az elhíresült mondat megfogalmazójának legjelentősebb műve évszázadok óta viták tárgya. Szellemisége, mondanivalója a modern korban is képes feszültséget gerjeszteni. Üzenete ma is erős hatást gyakorol az olvasóra, gondolatai napjainkban is állásfoglalásra kényszerítik az embereket, s éppen úgy megosztják korunk politikusait és teoretikusait, mint egykoron.
Milyen is legyen a hatékonyan kormányzó "fejedelem"? Fösvény vagy bőkezű,... 
1 900 Ft
Akció: 1 710 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 A kiválasztottak A szemitizmus - elkülönülés és kettős mérce Drábik János Gold Book
Megállapíthatjuk, hogy judaizmus és szemitizmus is létezik, és nagyrészt ez a szemitizmus váltja ki válaszreakcióként az antiszemitizmust. A szemitizmus mélyén a kiválasztottság tudata húzódik meg, amely kikényszeríti a kiválasztottak elkülönülését azoktól, akik nem kiválasztottak.

A kiválasztottság történhet vallási-ideológiai, továbbá genetikai-etnikai elvek szerint, végül egy zárt érdekközösséghez tartozás alapján. A kiválasztott nép misztikus elképzelése központi ... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
  Uzsoracivilizáció III. kötet A világkormányzat menetrendje Drábik János Gold Book
Az az írás, amely "A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei" néven vált ismertté. A körülötte máig zajló tudományos és politikai vita, valamint egyértelműen bizonyítható hamusításai dacára a világtörténelem egyik legfontosabb dokumentumává vált. Ezt azzal vívta ki magának, hogy tanulmányozóinak jelentős részét ma is meg tudja győzni egy titkos szövetség világuralomra törekvő stratégiájának a létezéséről. Tartalma az ember és az emberi természet mély megértéséről tanúskodik. Szemléletesen írja le azoka... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 Uzsoracivilizáció II. kötet A kamatkapitalizmus új világrendje Drábik János Gold Book
A világ lakóinak a fejlett ipari országaiban élő 20%-a fogyasztja el a világ erőforrásainak a 86%-át, míg a világ többi lakójának jut az erőforrások 14%-a. Ez az aránytalanság még növekszik is a kamatautomatizmus miatt. Világunk tehát krízishelyzetben van, küszöbön áll a pénzrendszer összeomlása, és új status quo kialakulása. Az új helyzetre fel kell készülnünk. Az együtt gondolkodást kívánja elősegíteni ez a könyv.
 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 Uzsoracivilizáció I. kötet A kamatkapitalizmus új világrendje Drábik János Gold Book
A világ lakóinak a fejlett ipari országaiban élő 20%-a fogyasztja el a világ erőforrásainak a 86%-át, míg a világ többi lakójának jut az erőforrások 14%-a. Ez az aránytalanság még növekszik is a kamatautomatizmus miatt. Világunk tehát krízishelyzetben van, küszöbön áll a pénzrendszer összeomlása, és új status quo kialakulása. Az új helyzetre fel kell készülnünk. Az együtt gondolkodást kívánja elősegíteni ez a könyv.
A világ szupergazdag pénzdinasztiá... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!

Webáruház készítés