Hírlevél

Minden más


Sorrend:

-10%
ÖRDÖG NÓRA: POZITÍV
kiadó: LIBRI KIADÓ
kiadás éve: 2015
súlya: 892 gramm
Dimenzió: 175 mm * 225 mm * 304 mm
Terjedelme: 414 oldal
ISBN: 9789633106167 
4 499 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2016.08.05
A készlet erejéig!
-10%
  Családom naplója A mi történetünk Pianigiani, Giulia Alexandra Kiadó

Ebben a gyönyörűen illusztrált családi naplóban közösen gyűjthetjük össze gyermekünkkel, unokánkkal a család kedves történeteit, régi fényképeit és ünnepeit. Természetesen a család négylábú és szárnyas barátait sem kell kihagynunk, a könyv végén pedig elkészíthetjük a családfánkat.

Ezt a családfát és családi naplót azoknak a kíváncsi kisfiúknak és kislányoknak ajánljuk, akik szívesen faggatják nagyszüleiket arról, hogy milyen volt, amikor még ők is kicsik voltak, szerettek-e iskolába járni, mit hozott nekik a Mikulás. Akik szívesen nézegetnek régi, családi fényképeket, hogy együtt csodálkozzanak, és kacagjanak a régi ruhákon, autókon és berendezési tárgyakon, mondván: "Milyen viccesen néztetek ki!"

De azoknak a vállalkozó szellemű fiúknak és lányoknak is szól ez a könyv, akik érdeklődéssel hallgatják a régi történeteket arról, hogy egykor hogyan váltak függetlenné a fiatalok. Akik mindig készen állnak a kincsvadászatra. Akik lázasan kutatnak a fiókokban és dobozkákban családi dokumentumok, fényképek, levelek után, s ha rájuk leltek, meglepetten így kiáltanak fel: "Nézzétek, akkoriban ez egészen máshogy volt!"

S végül azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, nagybácsiknak és nagynéniknek, akik szívesen mesélnek, s meséik révén hidat építenek emberek és események között. Hidat, ami átível időn és téren. Hidat, amelyen át újabb történetekhez lehet eljutni, újabb történeteket lehet megélni és meghallgatni.Eredeti cím : Albero genealogico di famiglia - a due o piú zampe
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633575352
ISBN : 9633575352
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 56
Méret [mm] : 276 x 195 x 10
Tömeg [g] : 400

 
1 999 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2015.06.23
A készlet erejéig!
-12%
 A könnyek útja Bucay, Jorge Európa Könyvkiadó Camino

"A veszteségek életünk részei, egyetemes, elkerülhetetlen állandók. És szükségesek is, mert általuk fejlődünk. Voltaképpen a veszteségek és a velük kapcsolatos magatartásunk által vagyunk azok, akik vagyunk" - írja Jorge Bucay.
Egy szeretett személy elvesztése, egy kapcsolat felbomlása, valamely értékesnek tartott dolog végleges eltűnése során megszomorodhatunk, elmagányosodhatunk vagy kétségbeeshetünk. Gyászolunk. Az emberi lét egyik legbonyolultabb és legkényesebb helyzetét Bucay a tőle megszokott világos stílusban, sok történettel és példával fűszerezve taglalja. Gondolkodásra biztat a veszteség feldolgozásának szakaszairól, a valósággal való szembenézés szükségességéről, a pozitív attitűd fontosságáról és arról, hogyan találhatjuk meg a gyásznak az életünket gazdagító oldalát. Így lehet a veszteség és a fájdalom a világ megértésének, felnőtté válásunknak és lelki fejlődésünknek nélkülözhetetlen része.

Jorge Bucay argentin pszichológus könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához. Az ötrészes Camino-sorozat az önismeret útján kíséri végig az olvasót. Eddig megjelent kötetei: Az autodependencia útja és A találkozás útja.

 
2 990 Ft
Akció: 2 640 Ft
Kezdete: 2014.06.04
A készlet erejéig!
-10%
 Ökoanyu - Egyszerűen zöld Nagy Réka Sanoma, 2013
Anyukaként lótunk-futunk, bevásárolunk, főzünk, takarítunk, gyereket nevelünk, dolgozunk. Miközben a lehető legjobbat akarjuk családtagjaink és a környezetünk számára – fontos kérdésekkel kerülünk szembe nap, mint nap az élet bármely területén.
Mivel fürödjön a család? Hogyan legyen otthon tisztaság? Miként kerüljön az asztalra finom és egészséges étel? Olyan könnyű lenne, ha egyértelmű válaszok lennének. De nem ússzuk meg az utánajárást és a dilemmákat. Segítséget vi... 
3 300 Ft
Akció: 2 970 Ft
Kezdete: 2015.06.26
A készlet erejéig!
-10%
Lovak és emberek  Roberts, Monty Bia-Horse Kft.
Az igazi suttogó című könyvében Monty Roberts felfedte olvasói előtt, hogy milyen mély kommunikációra képes egymással ember és ló. A szerző önéletrajza - amely több mint egy éven át volt a The New York Times bestsellerlistájának élmezőnyében - világszerte négymilliónál is több olvasóhoz jutott el. Arról szól, miként fedezte fel Monty Roberts a lovak "nyelvét", és milyen rendkívüli eredmények érhetők el, ha az állatok betanítása során semmiféle erőszakot nem alkalmaznak.... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2013.12.06
A készlet erejéig!

Webáruház készítés