Hírlevél

Baba-mama a terhességtől a baba gondozásig

Főkategória >Egészség, életmód >Baba-mama a terhességtől a baba gondozásig

Sorrend:

 Tudatos babavárás - A felkészült és nyugodt várandósságért
Emily Oster
Partvonal Könyvkiadó Kft, 2021
325 oldal・kartonált ragasztókötés visszahajló füllel 
3 999 Ft
 A babád útja hozzád - 30 élettörténet a nehezített gyermekáldásról
Varga Katalin
Scolar Kiadó, 2021
336 oldal・papír / puha kötés
 
3 995 Ft
 Kismamaétrend - Ideális táplálkozás a várandósság és a szoptatás alatt
Dr. Rana Conway
Scolar Kiadó, 2021
220 oldal・karton 
2 995 Ft
-10%
 Apa a Marsról, anya a Vénuszról jött Kézikönyv szülőkhöz földi használatra Pellai, Alberto; Tamborini, Barbara Libri Könyvkiadó
Két csík a terhességi teszten, és az életünk egy csapásra megváltozik. Átjár minket a boldogság, ugyanakkor hirtelen át kell értelmeznünk az életünket, miközben komoly felismerésre jutunk: a férfiak és a nők más bolygóról jöttek.
Egy négygyermekes pár, egy "marslakó" és egy "vénuszlakó" naplószerűen meséli el a szülővé válását.
A gyermekkor első három évének kihívásait a terhességi teszttől az óvoda első napjáig életszerűen és humorosan tárja elénk, hogy ... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.09
A készlet erejéig!
-10%
  Anyapszichológia - Az anyai lélek szivárványa a fogantatástól nagymamakorig Vida Ágnes Kismamablog Kiadó, 2014
Ki vagyok én? Jó anya vagyok? Jól csinálom? - merül fel gyakran az anyákban. Néha ki is mondja a kérdést, máskor csak a szemében kanyarog a kérdőjel.

Miért kérdezzük ezt? Miért fontos, hogy elég jók vagyunk?e? Miért leszünk bizonytalanok, ha más másként csinálja, másként tudja, másként érzi? Ha neki könnyebben megy? Miért neurotikusak,túlaggódók a mai anyák?

Miért érzik úgy, hogy folyamatosan bizonyítaniuk kell a különféle szerepeikben: anyaként, társként, sz... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.06.25
A készlet erejéig!
-10%
  Babapszichológia Lélek, viselkedés, fejlődés kétéves korig Vida Ágnes Kulcslyuk Kiadó

"-Miért alussza át az egyik csecsemő az éjszakát, és miért riasztja anyját óránként a másik?
-Miért játszik el magában akár félóráig is az egyik baba, és miért sír azonnal a másik, ha leteszik?
-Miért mar az arcodba és húzza meg a hajadat a kilenc hónapos, és miért bántja a többi kisgyereket a játszótéren a másfél éves, holott otthon sosem látott ilyet?

Ez a könyv lélektani szempontból mutatja be, hogyan is "működik" a baba, mit érez, miként formálódik a személyisége, milyen veleszületett tulajdonságai vannak, és mi az, amit szülőként mi alakíthatunk.
Miért fontos az, hogy anyaként vagy apaként megértsd a csecsemőkort? Például azért, mert így sokkal könnyebb lesz a helyzeted: tudod, miért viselkedik a gyermeked éppen úgy, ahogy; nem aggódsz azon, vajon "normális-e", amit csinál; megérted, hogyan fejlődik - és innen már csak egy lépésre vagy egy-egy konkrét nevelési helyzet megoldásától.
Nem kész, konzerv megoldásokat szeretnék átadni neked, mert azokkal már most is tele a padlás. "Hagyja sírni, anyuka" - mondja a védőnő. "Adj neki cumit, nekünk az segített" - mondja a szomszéd kismama. "Szoptasd meg, amikor csak sír" - ajánlja a szoptatáscentrikus internetes portál. De melyik a jó módszer? Sokan a megérzéseikre hagyatkoznak, mások vakon bíznak az orvos, a védőnő tanácsaiban, megint mások csak gyűjtik az információkat, és végül elbizonytalanodnak, mit is kéne tenniük.
Én abban hiszek, hogy nincsenek egyedül üdvözítő módszerek - minden gyerek más, ezért ami az egyiküknél hatásos, az a másiknál hatástalan. És bizony mi szülők is mások vagyunk, a nevelési módszernek tehát nemcsak a gyerek, de a szülő személyiségéhez is illenie kell.
Ez a könyv arról szól, hogyan találd meg az egyensúlyt a gyermek egyénisége, a saját személyiséged és a sokféle módszer között.
Az interneten évente több ezer anyuka kérdéseire válaszolva gyűjtöttem össze azokat a tapasztalatokat, és formáltam azokat a technikákat, amelyeket e könyvben bemutatok." (a Szerző)

Vida Ágnes: Babapszichológus, a havi 250 000 olvasóval büszkélkedő Kismamablog és Gazdagmami szerzője. A Kismamablog 2011-ben, a HVG Golden Blog szavazásán elnyerte a legjobb szakértői blog címet.

 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.06.25
A készlet erejéig!
-10%
 Kismamák kézikönyve Minden, amit a terhesség idején tudni kell Alexandra Kiadó
A könyvet szakértők egész csapata állította össze és töltötte meg gyakorlati tanácsokkal, így minden várandós kismamának hétről hétre nélkülözhetetlen útikalauza lesz.

-A könyv részletes leírást ad arról, hogyan jut el a magzat és a mama a fogantatástól a 40. hétig.
-Sok gyakorló kismama tapasztalatait és történeteit is elolvashatjuk. Ezek megmutatják, hogy mit éreznek, mit élnek át valójában a nők a terhesség alatt.
-A kötet segítséget nyújt a megfelel... 
4 999 Ft
Akció: 4 499 Ft
Kezdete: 2015.06.25
A készlet erejéig!
-10%
 Szülők könyve A fogantatástól az iskolakezdésig (2. bővített kiadás) Ranschburg Jenő, dr. Saxum Kiadó
Nevelési hibát kétféle okból követhet el a szülő: saját jellemhibájából adódóan, vagy egyszerűen tudatlanságból - azért, mert téves vagy hiányos információkkal rendelkezik arról, hogyan kell megoldania a problémákat, melyek a családi élet elkerülhetetlen kísérői.
A felhalmozott tapasztalatok és kutatási eredmények összefoglalásával azonban lehetőséget adunk - és kell is adnunk - a szülőnek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amit a gyermeknevelés nehéz és felelősség... 
3 950 Ft
Akció: 3 555 Ft
Kezdete: 2015.06.25
A készlet erejéig!

Webáruház készítés