Hírlevél

Fantasy és Sci-fi

Főkategória >Regények >Fantasy és Sci-fi

Sorrend:

prev
next

Az Éden kapui
Adrian Tchaikovsky
FUMAX KFT, 2021 
5 995 Ft
Jupiter hagyatéka
Mark Millar
FUMAX KFT, 2021
248 oldal・kemény kötés 
8 495 Ft
Tűz és vér - A tűz és jég dala
George R. R. Martin
ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT., 2018
Várható megjelenés:
2018.11.30 
Fekete lapok - Wild Cards 1.
George R. R. Martin
Libri Könyvkiadó, 2017

WILD CARDS sorozat
Kötés: karton
Várható megjelenés:
2017.07.01 
3 499 Ft
-10%
Assassin's Creed: Alvilág Bowden, Oliver Fumax
Kegyvesztett orgyilkos és beépített ügynök egyben. Hosszú út vár rá a megváltásig.
1862. Londonban az ipari forradalom épp virágkorát éli, készül a világ első földalatti vasútvonala. Ám az alagútásási munkálatok során egy holttestet fedeznek fel, ezzel pedig kezdetét veszi az orgyilkosok és a templomosok több évszázados csatájának legújabb véres fejezete.
A templomosok a birodalom fővárosában felállított titkos szervezetét egy mélyen beépült, orgyilkos ügynök... 
3 790 Ft
Akció: 3 410 Ft
Kezdete: 2016.02.18
A készlet erejéig!
-10%
 Túl a láthatáron Gyjakov, Andrej Európa Könyvkiadó Metró Univerzum 2033
Dárda és Gleb újabb története baljósan kezdődik: megint háborús helyzet alakul ki, a Vegán Birodalom totális expanzióba kezd, az egész pétervári metrót a hatalmába akarja keríteni.
Közben felcsillan a remény is: állítólag valahol egy titkos tudományos program keretében meg akarják tisztítani a földet a radioaktív sugárzástól... De hogy megtudják, valójában mi is ez a program, és tényleg van-e remény, hogy a maradék emberiség visszaköltözhessen a felszínre, a rettenthetetlen D... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.01.15
A készlet erejéig!
-10%
 Star Wars: Utóhatás Wendig, Chuck Szukits Könyvkiadó Star Wars: Az Ébredő Erő hajnala
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban...
A Császár halott, a második Halálcsillag elpusztult és a Birodalom romokban hever. Azonban a Felkelők Szövetségének - amit most már Új Köztársaságnak neveznek - még nem sikerült teljesen felmorzsolnia a hadurak frakcióira szakadt Birodalmat.
A Peremvidék egyik eldugott zugában, az Akiva bolygó fölött csillagrombolók gyülekeznek. A közelgő veszélyről csak Wedge Antilles kapitány szerzett tudomást, ő azonban fogságba esik.... 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.01.15
A készlet erejéig!
-10%
 Star Wars: Elveszett csillagok Gray, Claudia Szukits Könyvkiadó
Nyolc év telt el a Régi Köztársaság bukása óta, s most a Galaktikus Birodalom uralja az ismert galaxist. A Birodalommal szembeni ellenállást eddig mindenhol megtörték, s csupán néhány magányos, vakmerő vezér, mint az alderaani Bail Organa mer nyíltan szembeszállni Palpatine császárral. Néhány évnyi küzdelem után a Külső Gyűrű egyik világa a másik után adja föl a harcot, és a Birodalom hatalma minden meghódított planétával egyre csak nő. A behódolt világok sorában a hegyvidékes Jelucan a legúj... 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.01.15
A készlet erejéig!
-10%
 Half the World - A harcos Szilánkos tenger 2. Abercrombie, Joe Athenaeum Kiadó
Ritkán, de előfordul, hogy egy lány nem Béke Atya, hanem Háború Anya szolgálatába szegődik. Hild Bathu, azaz Tüske csak a csatározásnak él, apjához hasonlóan diadalra vágyik, de egy végzetes gyakorlótéri baleset után nem harcos, hanem gyilkos lesz belőle.
Yarvi atya, Gettföld agyafúrt minisztere megmenti őt a kínhaláltól, és magával viszi egy küldetésre, amely nagy hatással lehet a Szilánkos-tenger sorsára. Háború fenyeget, és Yarvi egész országát elpusztíthatja, ha a mini... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.01.15
A készlet erejéig!
-10%
 Az utolsó menedék Antológia Európa Könyvkiadó Metró Univerzum 2033
A könyv, melyet most a kezedben tartasz, sorozatunk esszenciája, a legjobbak legjobbjainak antológiája. A Metró 2033 Univerzum legkiválóbb szerzői - Andrej Gyjakov, Simun Vrocsek, Szergej Antonov, Andrej Grebenscsikov, Szergej Kuznyecov, Szergej Moszkvin - írtak egy-egy rövid, de csontvelőig hatoló elbeszélést külön e kötet számára. Emellett összegyűjtöttük a "metrólakóknak", a Metro2033.ru portál szerzőinek legjobb novelláit is: meggyőződhetsz róla, hogy ezek is ragyogó írások.... 
3 590 Ft
Akció: 3 230 Ft
Kezdete: 2016.01.15
A készlet erejéig!
-10%
  A Hősök - puha kötés Joe Abercrombie Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Az Unió királya féltékeny szomszéd, és nem hajlandó mosolyogva nézni, ahogy Fekete Métely még feljebb kapaszkodik. Megszületett a parancs, és a seregek máris Északföld sarában caplatnak előre. Több ezer ember gyűlik össze egy elfeledett kőgyűrű körül egy haszontalan dombon, egy jelentéktelen völgyben. És bizony sok éles fémet hoztak magukkal.

Három véres napon át tartó csatában döntenek Északföld sorsáról. Mivel azonban mindkét seregben dúl az ármány, az intrika, az ellenségeskedés és a kicsinyes féltékenység, valószínűtlennek tűnik, hogy éppen a legnemesebb lelkek, vagy akár a legerősebb karok győzedelmeskednek.

 

 • Sötét örvény sorozat
 • Kötés: papír / puha kötés
 • ISBN: 9789633993002
 • 2015.
 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2015.11.27
A készlet erejéig!
-10%
Zsiványok Antológia Fumax
A kötet New York Times bestseller lett, ami elég ritka az antológiáknál. Persze ilyen impozáns szerzőlistával jó ha évtizedenként egyszer jelenik meg antológia, tehát nem meglepő a sikere.
Olyan történetekre vágyik, amelyek túlmutatnak az elcsépelt sablonokon? Akkor ne hagyja ki a New York Times bestseller-szerző George R. R. Martin és a többszörösen díjnyertes szerkesztő, Gardner Dozois kötetét!
Huszonegy eredeti, most először olvasható, igazi nehézsúlyú sztárszerző... 
5 795 Ft
Akció: 5 215 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
Half a King - Az uralkodó Abercrombie, Joe Athenaeum Kiadó
Régen, mikor a világot Nap Anya és Hold Atya irányította, amikor a nomádok Tenger Anyához és Föld Atyához imádkoztak, Uthrikot, Gettföld nagyhatalmú királyát és trónörökösét, nagyobbik fiát saját alattvalóinak cselszövése teríti le.
Yarvi, a kisebb fiú, a "félember", aki úgy született, hogy jobb kezén egyetlen, görcsös ujj van, egy nap arra ébred, hogy király lett. A vékony fiú fejére azonban nagy a Királyi Fejpánt, s bár teljesen alkalmatlan a feladatra, mégis csatá... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
Az özönvíz éve Atwood, Margaret Európa Könyvkiadó

Az özönvíz éve nem prófécia, de riasztóan közeli lehetőség.
A világvége egy rejtélyes járvány képében érkezik, amely egymástól távol eső helyeken, egyidejűleg üti fel a fejét, és áldozatait először cseppfolyóssá teszi, majd kiszárítja. Csak ketten élik túl a katasztrófát: Ren, a fiatal trapéztáncosnő, aki bent ragadt a munkahelyén - a Pikkelyek és Farkak fantázianevű szexklubban -, és Toby, Isten Kertésze, egy zöld vallási szekta tagja, aki a MegÚj Spa luxusfürdőjében barikádozta el magát. Vajon vannak más túlélők is? Él-e még Ren bioművész barátnője, Amanda? Vagy ökoharcos mostohaapja, Zeb? Vagy egykori szeretője, Jimmy? Hát a KínGolyóból szabadult üldözői, vagy a kormányzat korrupt rendőrei?
Egy biztos: míg az emberiség nagy része kipusztult, boldogan élik világukat a különféle génmanipulált életformák - az oroszlán és a juh párosításából származó juszlánok, az emberi hajat növesztő műhajbirkák, az emberi agyvelővel rendelkező disznók. Miközben Ádám Egy, Isten Kertészeinek vezetője társaival együtt próbál utat törni magának ebben a kegyetlen, szép új világban, Ren és Toby a szabadulásán dolgozik...

Margaret Atwood korunk egyik legjelentősebb írója, örök Nobel-esélyes. Sokféle zsánerben alkot, a sci-fitől kezdve a disztópián át egészen a rémregényekig, ám minden művét áthatja a társadalmi éleslátás és érzékenység. Mint a legtöbb regénye, ez is egy a maihoz hátborzongatóan hasonlatos, mégis idegen világban játszódik - egy olyan világban, amely minden elemében levezethető a jelen folyamataiból. A könyv az egész világon hatalmas sikert aratott, a benne szereplő vallási énekeket - melyeket magyarul Horváth Viktor fordításában olvashatunk - megzenésítették, és nagy sikerrel adják elő.

Fordította: Varga Zsuzsanna


Eredeti cím : The Year of the Flood
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630799300
ISBN : 9630799300
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 560
Méret [mm] : 133 x 205 x 43
Tömeg [g] : 600

 
3 790 Ft
Akció: 3 411 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
 A potyautas Tymora köve I. kötet Salvatore, R. A. Delta Vision Kiadó Dungeons & Dragon - Forgotten Realms
Tizenkét éves, de máris oly titok őrzője, mely veszélybe sodorja az egész életét. Üldözött lett. Asbeel vadászik rá, ezért az árva fiú úgy dönt, hogy elhagyja Baldur Kapuját. Potyautasként hajózik ki a kalózvadász Tengeri Szellem fedélzetén, ahol a sötételf Drizzt Do'Urden személyében nem várt szövetségesre lel.
Kalózokkal és a démon csatlósaival kell megküzdeniük, hogy átszelhessék a Kardok-tengerét, és Maimunnak közben meg kell fejtenie a titkot, amit őriz, é... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
 Assassin's Creed: Egység Oliver Bowden FUMAX KFt

Megvertek és elárultak, megölték az apámat. Bosszút állok - bármi áron

1789. Párizs varázslatos városában felvirrad a Francia Forradalom hajnala. Az utcakövek vértől vöröslenek, ahogy a nép fellázad az elnyomó arisztokrácia ellen. De a forradalmi igazságszolgáltatásért komoly árat kell fizetnie minden embernek
Miközben a gazdagok és a szegények közötti választóvonal minden korábbinál szélesebbre nyílik, és egy nemzet önmagát tépi szét, két fiatalember, egy férfi és egy nő, bosszút akar állni mindazért, amit elveszített.
Arno és Élise hamarosan az Orgyilkosok és a Templomosok évszázados küzdelme kellős közepén találja magát - egy olyan világban, amelynek halálos veszedelmei minden képzeletet felülmúlnak.

 
3 790 Ft
Akció: 3 411 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
  A mennyei tűz városa A végzet ereklyéi VI. könyv Clare, Cassandra Könyvmolyképző Kiadó

A Végzet Ereklyéi zárókötete

Erchomai, mondta Sebastian. Jövök.

Árnyvadászok

A sötétség visszatér az árnyvadászok világába. Miközben minden széthullik körülöttük, Clary, Jace, Simon és a barátaik összefognak, hogy megküzdjenek a nephilimek valaha volt legnagyobb ellenségével: Clary saját bátyjával.


 

 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
Futu.re Glukhovsky, Dmitry Európa Könyvkiadó
A Metró-regények világhírű szerzője, a Metró-univerzum megálmodója új sci-fijében újból lenyűgöző és félelmetes fantáziavilágot teremtett meg.
Egy olyan jövőben járunk, ahol századokkal korábban felfedezték a halhatatlanság szérumát. Amerikában csak a leggazdagabbak juthatnak hozzá, Oroszországban csak a politikai elit, Európában viszont alanyi jogon jár a halhatatlanság mindenkinek. Az iszonyatosan túlnépesedett Európában az emberek gigantikus tornyokban élnek, és a halhat... 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!
-10%
 A Hét Királyság lovagja Történetek A tűz és jég dala világából Martin, George R. R. Alexandra Kiadó
A Királyvár nyomornegyedében malacokat hajkurászó Dunk élete először akkor vett váratlan fordulatot, amikor egy kóbor lovag maga mellé vette fegyverhordozónak. Tíz évvel később az újdonsült lovag élete újabb fordulatot vesz, amikor első lovagi tornáján a Targaryen-ház tagjaival vívhat. Ám aki sárkányokkal táncol, könnyen megégetheti magát...
George R. R. Martin A tűz és jég dalával párhuzamosan írt kisregényei Westeros múltjába visznek el minket, amikor még a sá... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2019.12.19
A készlet erejéig!
-10%
 A szigetkirály kincse - A Romok Úrnője Bán Mór Gold Book Kárpáthia
Kárpáthia keleti határain legyőzhetetlennek tűnő idegen sereg tűnik fel, hogy egymás után elpusztítsa a középkori szintre süllyedt királyságokat. A messze délen, Adrion partvidékén élő népek azonban még mit sem sejtenek a közelgő veszedelemről.

Mindenki Cresson szigetkirályának küszöbönálló menyegzőjére készül, melyet az uralkodó soha nem látott pompával kíván megünnepelni. Hogy elkápráztassa alattvalóit, sok ezer halálra ítélt rabszolgát kényszerít afféle gigantikus g... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.07.28
A készlet erejéig!

prev
next

Webáruház készítés