Hírlevél

Történelmi

Fő kategória >Regények >Történelmi

Sorrend:

-10%
A királynő játszmája Kyle, Barbara Gabo Könyvkiadó
Erzsébet testvére, Mária halála után Anglia királynője lett. Nővérétől örökölt egy protestánsok és katolikusok által végtelenül megosztott Angliát és egy kiürült, válságoktól szétcincált angol gazdaságot. Skóciában francia csapatok szállnak partra, hogy biztosítsák a régenskirálynő, Guise Mária uralmát, és hogy megfékezzék a protestáns skót lázadókat, John Knox híveit. Erzsébetet már megkoronázása pillanatában az egész katolikus Európa a vesztőhelyen akarta látni.... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.08.25
A készlet erejéig!
-10%
 A királycsináló lánya Gregory, Philippa Libri Könyvkiadó
Kémek, átkok és méregkeverés... Romantikus történelmi regény egy hercegnőről, aki 500 évvel ezelőtt kezébe akarta venni a sorsát.
A királyi regények koronázatlan királynőjének új regénye IV. Edward angol király udvarába, a Rózsák háborújának idejébe, az összeesküvések, a szerelemért és hatalomért folyó élet-halál küzdelmek világába repít, amelyben megelevenednek a történelem elfeledett alakjai.
A másik Boleyn lány után A királycsináló lánya Philippa ... 
3 990 Ft
Akció: 3 591 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
 A Sötétség Rendje Gregory, Philippa Cartaphilus Könyvkiadó
1453, Róma. A fiatal papnövendéket, Lucát eretnekséggel vádolja az inkvizíció, amiért útmutatás nélkül olvasta a Bibliát, tiltott könyvekből tanult. Ráadásul születésének körülményeiről is furcsaságokat pletykálnak. Csak úgy úszhatja meg a vádemelést, ha csatlakozik a pápa alá tartozó titkos rendhez, amely a sötétség és a félelem titkait kutatja.
Első küldetése a Lucretili-apátságba vezeti Lucát, ahol rémisztően furcsa dolgok történnek, amióta az ifjú apá... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.07.01
A készlet erejéig!
-10%
 Egyszerű történet vessző száz oldal - a Márk-változat Esterházy Péter Magvető Könyvkiadó
"Egy kitelepített család az Isten háta mögött. Egy testvérpár: az egyiket a szavak érdeklik, a másikat az Isten. Nem tűnik ez feloldhatatlan ellentétnek. Az idősebb fiú mondatokból épít láthatatlan világot, süketnéma öccse szavai ugyan nem hallhatók, mégis ő meséli el a történetüket. Most akkor melyikük a Júdás? Az anya nem keresi senki kedvét, az apa iszik. Az egri nagymamával csak titokban lehet találkozni, a másik meg bár velük él, folyton az Úrral beszélget, és magát a jóságot keresi. Na ... 
2 490 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2014.06.13
A készlet erejéig!
-10%
 Elfeledett Légió Kane, Ben Kossuth Kiadó Zrt. History regények
Romulus és Fabiola ikrek, és rabszolgának születtek. Tizenhárom éves korukban eladják őket: Romulust egy gladiátoriskolába, Fabiolát pedig prostituáltnak, akin hamarosan megakad a szeme Róma egyik legbefolyásosabb emberének.
Tarquinius etruszk harcos, így Róma született ellensége, mégis a Köztársaságért kell harcolnia az Elfeledett Légióban.
Brennus, a gall családját rómaiak irtották ki, belőle pedig kora egyik leghíresebb és legfélelmetesebb gladiátora vált.... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2014.06.13
A készlet erejéig!
-7%
 Észak farkasai Róma harcosa - 5. könyv Sidebottom, Harry Gold Book
I. sz. 263 - a barbár betörések és a véres lázadások azzal fenyegetnek, hogy szétszakítják Róma imperiumát.

Északon a törzsek egyre vakmerőbb portyákat indítanak az imperium ellen - ilyen vérszomjjal Róma soha nem került még szembe.
Ballista előtt élete legveszélyesebb utazása áll, meg kell próbálnia egymás ellen fordítani a fűtengeren élő barbár törzseket. Szembe kell néznie a herulokkal - a legbizarabb és legbrutálisabb nomád törzzsel -, a Húsevőkkel, Észak farkasaival. A... 
3 499 Ft
Akció: 3 249 Ft
Kezdete: 2014.05.28
A készlet erejéig!
-10%
Aréna Scarrow, Simon; Andrews, T. J. Gold Book
Kr. u. 41, Róma. A birodalom vészterhes időket él. A polgárok ki vannak szolgáltatva az újonnan megválasztott császárnak, aki elhatározta, hogy megszilárdítja a hatalmát.

Macro, a II. legio optiója épp arra készül, hogy visszatérjen a cohorsához, miután kitüntették egy sikeres rajtaütésért. Ám a császár tanácsadó testülete azzal a feladattal bízza meg, hogy képezzen ki egy újonc gladiátort, az ifjú Marcus Valerius Pavót.

Bár a vakmerő Pavo korábban már neme... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2014.05.28
A készlet erejéig!
-10%
 A mexikói ügy Az elnök embere 7. könyv Griffin, W. E. B.; Butterworth, William E. IV. Gold Book
A Wall Street Journal és a New York Times sikersorozata visszatér egy rendkívüli regénnyel bosszúról, árulásról... és hazaárulásról.

Egy mexikói úttorlasznál fegyveresek megállítják az amerikai követség terepjáróját. Három utast megölnek, a negyediket elrabolják. Minden a drogkartellekre utal, különösen azután, hogy az emberrablók hajlandónak mutatkoznak kicserélni a túszukat az egyik kartell vezetőjére, aki egy szövetségi börtönben raboskodik.
Ám Charl... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2014.06.02
A készlet erejéig!
-10%
 A sors rabjai A Horthy család regénye Nemere István Gold Book
Nemere István legújabb könyvében Magyarország és a Horthy család történetét dolgozza fel, az Adolf Hitlerrel való első találkozástól kezdve az 1930-as évek végének kül- és belpolitikai történésein, majd a II. világháború eseményein át egészen az emigráció éveiig. Főszereplői részben fiktív, részben valós történelmi alakok. A szerteágazó kutatómunkán alapuló mű áttekintést nyújt a korabeli Magyarország szinte minden társadalmi osztályának a hétköznapjairól, a kormányzati politikai jobbra tolód... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2014.05.28
A készlet erejéig!
-10%
  A megfojtott királyné Maurice Druon Partvonal Kiadó, 2013 - 2. kötet
"„Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca.”
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót. A sorozat második d... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
  A vaskirály Maurice Druon Partvonal Kiadó, 2013 - 1. kötet

"„Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca.”
George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője

A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.
A sorozat első darabja Szép Fülöp uralkodásának utolsó korszakát dolgozza fel lebilincselő történelmi hitelességgel. A hideg és kegyetlen uralkodó szeme előtt egyetlen cél lebegett: az egységes Franciaország megteremtése. Miközben a Vaskirály az ellenfeleivel küzd a csatamezőkön, megismerhetjük az udvari életet, annak minden ragyogásával és intrikájával együtt. Szerelem, ármánykodás, sorozatos házasságtörések és diplomáciai cselszövések teszik még izgalmasabbá a valós történelmi alapokon nyugvó regényt.
Amikor Szép Fülöp meghal, a trónon legidősebb fia, X. Lajos követi. Hogyan alakul az új király és Franciaország sorsa? Erre már a sorozat következő része adja meg a választ."

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
 A lebegő világ művésze Kazuo Ishiguro Cartaphilus Könyvkiadó
1948 ősze. Japán a II. világháború pusztítása után javában építi újjá városait. Az emberek igyekeznek maguk mögött hagyni a vereséget, inkább a jövőre fordítják figyelmüket. Nem így az egykor ünnepelt, majd a háború után visszavonult festő, Ono Maszudzsi, aki kertje és háza gondozásával, illetve két lányával és unokájával tölti az idejét. Kisebbik lánya közelgő eljegyzése okán fájdalmas erővel tolakodnak elő egykori döntéseinek s azok következményeinek emlékei. Vajon jól tette-e, hogy hűtlen ... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.12.06
A készlet erejéig!
-10%
Hétpecsétes titok Donoghue, Emma Alexandra Kiadó
A Hétpecsétes titok a 19. századi Londonba kalauzolja az olvasót. A megtörtént eseményeken alapuló történet két hősnője a korabeli nőmozgalmak egyik élharcosa, Emily "Fido" Faithfull, és a jómódban élő, házasságába belefásult szépasszony, Helen Codrington. A két nő hosszú évek után találkozik újra az angol fővárosban, s Fido egyik pillanatról a másikra Helen házassági válságának kellős közepében találja magát. A válság végül botrányos váláshoz vezet, amely nemcsak Helen, de Fido jó hírét is k... 
3 699 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2013.12.06
A készlet erejéig!
-10%
 Excalibur Whyte, Jack Camelot krónikák 4. könyv Gold Book 2013.
Arthur, a hős: I. könyv
Megszületett egy hős
Egy kard a bajnokának fogja választani
Egy varázsló meg fogja menteni

Arthurt, az árva csecsemőt - Camelot kolóniájának római származású, a hiberniai skótok és a walesi kelták véréből származó örökösét - nagybátyja, Caius Merlyn Britannicus veszi maga mellé. Merlyn az egyedüli továbbvivője ősei nagy álmának, a független britanniai túlélésnek a birodalmi Róma világának romjai közt.
Ugyanakkor ő az Excalibur őr... 
3 499 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.11.29
A készlet erejéig!
-10%
 Északi vihar Marcus Aurelius Pannóniában Marcellus Mihály Gold Book Pannonia Romanum
Marcellus Mihály Pannonia Romanum-sorozatának legújabb kötete Marcus Aurelius Antoninus császár uralkodását mutatja be, a Pannonia provinciákban folytatott harcaira koncentrálva, de áttekintést adva a teljes Római Birodalom Kr. u. II. század végi állapotairól, a Közel-Keleten folytatott harcaitól kezdve az Itáliát és Rómát sújtó pestisjárványon és éhínségen át a szenátus belső villongásáig is.

Marcus Aurelius Kr. u. 161-ben lépett a császári trónra, Lucius ... 
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2013.11.20
A készlet erejéig!
-10%
 Felkelés Vér, csata és árulás - Robert Bruce epikus története Young, Robyn Gold Book
A. D. 1286. Skócia emberemlékezet óta a legkeményebb tél szorításában vergődik. Egyesek azt állítják, eljött a végítélet napja.

Skócia királya a viharos sötétségben kilovagol Edinburgh-ból. Útközben saját embere gyilkolja meg, így a trón öröklése nyitott kérdéssé válik. A király halálával mintha követ dobtak volna egy tóba, a hullámok messzire terjednek. Polgárháború fenyeget, a legbefolyásosabb skót családok küzdenek a hatalomért, mit sem tudva arról, hogy Edward, Anglia királ... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2013.11.13
A készlet erejéig!
-10%
Az új Isten szerelmesei Montcassen, Jean-Pierre Gold Book

Jean-Pierre Montcassen regénye az I. (Szent) István király halálát és a velencei Orseolo Péter trónra lépését követő évtizedben játszódik. A pogány hagyományokhoz makacsul ragaszkodó Békés vármegyei Vata törzsfő kisebbik fia, Zétény beleszeret egy cserzővarga lányába, Csernébe. Szerelme viszonzásra talál, ám a két fiatalnak nemcsak a vagyoni, hanem a vallási különbségekkel is meg kell küzdeniük: a lány családja keresztény, Zétény atyja pedig többször is parancsot adott már a birtokaira lépő térítő papok megölésére. Miközben az ország nagyurainak egyik fele az ősi vallást megőrizve fordul szembe az új, idegen és keresztény királlyal és talpnyalóival, Zéténynek is meg kell vívnia a maga küzdelmét a szerelméért - a lelkében és az apjával szemben egyaránt.

 
2 499 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2013.11.20
A készlet erejéig!
-10%
 Sasok vére Camelot-krónikák 3. könyv Whyte, Jack Gold Book
Caius Merlyn Britannicus: a kolónia új vezetőjét a legtöbben csak Merlynként ismerik és parancsoknak szólítják. Ő a felelős a kolónia biztonságáért, az emberek hozzá fordulnak igazságért és megváltásért. Kemény, de jó élet ez, és Merlyn eltökélten küzd a római kultúra befolyásának terjesztéséért a kolónia határain kívül.

Uther Pendragon: A britonok királya, a legendás Arthur apja. Az unokatestvér, akit Merlyn a születése óta ismer és szeret. A fáradhata... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
 Az éneklő kard Camelot krónikák 2. könyv Whyte, Jack Gold Book
I. sz. 395-öt írunk, a római seregek visszavonulnak Britanniából, anarchia fenyegeti a kolóniát, melyet egyszer majd Camelotnak fognak hívni. A telepesek felállítják saját hadseregüket, egyesülnek Ullic Pendragon király keltáival, és megszületik a briton nép új ága, amely létrehozza a később kerekasztal lovagjai néven ismert kormányzatot, és felkészül Arthur, Britannia első királyának megkoronázására.

"Az éneklő kard"-ban sodró lendületű dráma, szenvedély és ... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
 Az égi kő Camelot krónikák 1. könyv Whyte, Jack Gold Book
Egy római hadvezér álma egy sötét kor zűrzavarában megteremtett egy királyt, egy országot és egy halhatatlan legendát - Camelotot.
Publius Varrus veterán római tiszt és fegyverkovács. Az ötödik század hajnalán, a Britannia népe és a betörő szász, pikt és skót hordák közötti kegyetlen küzdelmek közepette ő és egykori tábornoka, Caius Britannicus létrehoznak egy olyan kormányzati és katonai szövetséget, melyet később mindenki csak Kerekasztalként fog emlegetni, és elindítanak egy olya... 
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!

Webáruház készítés