Hírlevél

Kreatív és kézműves

Fő kategória >Hobbi, szabadidő >Kreatív és kézműves

Sorrend:

prev
next

-10%
 Bűvös erdő Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal Basford, Johanna Manó Könyvek Kiadó
Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országban több millióan fedezték már fel az alkotás és az időtöltés ezen módját. A Titkos kert után újabb színezője érkezett meg hozzánk, ezúttal a Bűvös erdőbe kalauzolja el a természet és a színezés szerelmeseit. A gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek, 10-től 99 éves korig mindenkinek, aki tartalmas és pihentet... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-10%
 Egzotikus virágok színei Inspirál, megnyugtat, kikapcsol Kossuth Kiadó Zrt.
"Gyönyörűen illusztrált kötetünkben a londoni Kew Királyi Botanikus Kert egzotikus virágainak rézkarcait adjuk közre, amelyek a világ egyik legrégebbi és legelismertebb növénytani folyóiratában, a Curtis Botanikai Magazinban jelentek meg.

A 44 színes rajz mellett az egzotikus virágok fekete-fehér változatai is szerepelnek, amelyek a híres illusztrátor, Walter Hood Fitch (1817-1892) keze munkáját dicsérik.
Fitch a botanikus kert virágairól készítette a kötetben szereplő... 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2016.01.29
A készlet erejéig!
-10%
 A virágzás színei Inspirál, megnyugtat, kikapcsol Kossuth Kiadó Zrt.
"Gyönyörűen illusztrált kötetünkben a londoni Kew Királyi Botanikus Kert csodás virágainak rézkarcait adjuk közre, amelyek a világ egyik legrégebbi és legelismertebb növénytani folyóiratában, a Curtis Botanikai Magazinban jelentek meg.

A 44 színes rajz mellett a virágok fekete-fehér változatai is szerepelnek, amelyek a híres illusztrátor, Walter Hood Fitch (1817-1892) keze munkáját dicsérik. Fitch a botanikus kert virágairól készítette a kötetben szereplő illusztrációkat, így... 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2016.01.29
A készlet erejéig!
-10%
 Titkos kert Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal Basford, Johanna Manó Könyvek Kiadó
Johanna Basford nem is sejtette, amikor megrajzolta különleges kreatív és meditatív színezőkönyvét, hogy hatására 35 országban, több millió ember - felnőttek és ügyes kezű gyerekek egyaránt - fedezi fel magának az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A könyv végre megérkezett hozzánk is - a gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel!
Ajánljuk a rajzolás és a természet szerelmeseinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.06.12
A készlet erejéig!
-10%
 Kincses óceán Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal Basford, Johanna Manó Könyvek Kiadó
Hatására számos országban több millióan felfedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT és a BŰVÖS ERDŐ után új színezője is megérkezett hozzánk.
A KINCSES ÓCEÁN a vizek mélyére kalauzolja el a természet és a színezés szerelmeseit.

Kalandozásaid során megismerheted a tengerek és óceánok különleges állatait, növényeit és lényeit. A gyönyörű rajzok arra várnak, hogy megtöltsd őket színekkel! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes ke... 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2016.02.09
A készlet erejéig!
-10%
  Varázslatos motívumok - Színező felnőtteknek - Országcímerek népi szűcs- és szűrhímzésekről Cser Kiadó, 2015
Cser Kiadó, 2015

32 oldal
Kötés: IRKAFŰZÖTT
ISBN: 9789632784496

Kötetünk anyagát népi szűcs- és szűrhímzésekből válogattuk, mivel talán ezen a területen találhatók a legszebb, legdíszesebb országcímer-ábrázolások.
 
1 195 Ft
Akció: 1 075 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 Harry Potter színezőkönyv Gabo Kiadó

A Roxfort négy címerétől kezdve a Weasley Varázsvicc Vállalat extravagáns portékáiig, a Harry Potter világa tobzódik a harsány színekben. Ezzel a könyvvel, amelyben egyaránt találunk alaposan kidolgozott illusztrációkat és a filmek készítése során használt grafikákat, a saját ízlésünk szerint színezhetjük ki a varázslóvilágot, a Roxforttól kezdve a Tiltott Rengetegen át megannyi helyszínig. A kötet oldalain találunk továbbá képeket mágikus lényekről és ikonikus jelenetekről, Harry első beosztási ceremóniájáról és a felejthetetlen végjátékról Voldemorttal, valamint olyan lenyűgöző filmes kellékekről, mint a Hírverő, a Kviddics Világkupa plakátjai és a Trimágus Kupa. A kötet végén 16 oldal színes anyagot találunk a mozifilmekből, melyekből inspirációt meríthetünk a rajzoláshoz.

 

              Gabo Kiadó, 2015
 • 96 oldal
 • Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
 • ISBN: 9789634061991
 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 A boldogság színei Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - Színezhető grafikák, bölcsességek Kossuth Kiadó Art-Terápia
Színezőkönyv felnőtteknek változatos ábrákkal, színes mintanyomatokkal - és sok-sok megszívlelendő, bölcs gondolattal!

Felejtsd el a hétköznapok gondjait, kapcsolódj ki, lazulj el! Válassz kedved és hangulatod szerint a különféle stílusú és nehézségi fokú minta közül! Színezés közben oldódik a stressz, az elme megnyugvásra lel, miközben csodaszép, színpompás képek formálódnak a kezed nyomán.
Az önfeledt alkotás perceit, óráit a könyv lapjain olvasható bö... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 Színezd ki a karácsonyt! Tanana, Mary Harlequin Magyarország
Üdvözlet a téli csodavilágban! Mary Tanana képzőművész, illusztrátor gyönyörű rajzai megragadják a karácsony varázsát ebben az egyedülálló színezőkönyvben. A hópelyhektől a harisnyáig, a rénszarvastól a koszorúig az ünnep minden kelléke csak arra vár, hogy fantáziáddal életre keltsd. A hatvanoldalnyi színezni való tintarajz több óra pihentető kreatív szórakozást nyújt.Eredeti cím : Christmas to Color
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634074625
IS... 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 A hivatalos Trónok harca színezőkönyv Martin, George R. R. I.P.C. Könyvek
KARD HELYETT MOST CERUZÁT RAGADJ!
Merülj el George R. R. Martin bestseller sorozatának világában ennek az egyedülálló, negyvenöt exkluzív illusztrációt tartalmazó színezőkönyvnek a segítségével.
Olvasás közben képzeletünk számtalan szemkápráztató képet elénk vetít egy olyan világról, ahol vörös a nász, zöld a tűz és az adósságokat aranyban róják le. A nagy sikerű saga rajongói most eme aprólékos részletességgel megrajzolt könyv segítségével kitölthetik a történet fehér foltja... 
2 499 Ft
Akció: 2 249 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 Kreatív terápia Meditációs színezőkönyv Libri Könyvkiadó
A lenyűgöző, belső szépségtől sugárzó művészi alkotások létrehozása feszültségoldó tevékenység. Egészítsük ki e különleges könyv részletes ábráit kedvünk szerint, hangulatunk javítására és elménk csiszolására.
Nem kell hozzá tapasztalt művésznek lennünk, és drága felszerelésekre sincs szükség. Csak kezdjünk el színezni és rajzolgatni, és élvezzük a megnyugtató, terápiás, alkotó élmény áldásos hatásait!Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN ... 
3 590 Ft
Akció: 3 230 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
 A harmónia színei Inspirál, megnyugtat, kikapcsol - 72 színezhető állatgrafika Kossuth Kiadó Art-Terápia
Színezőkönyv felnőtteknek káprázatos állatgrafikákkal!
Felejtsd el a hétköznapok gondjait, kapcsolódj ki, lazulj el az elmélyült alkotás nyugodt percei, órái alatt. Válassz kedved és hangulatod szerint a sokféle lenyűgöző állatminta közül, és meglátod: színezés közben oldódik a stressz, az elme megnyugvásra lel, miközben csodaszép színpompás alkotások formálódnak a kezed nyomán.Szerkesztő : Szalai Lilla
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630983693
ISB... 
2 400 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2016.01.21
A készlet erejéig!
-10%
  Pandala-szigetek Parádi Orsolya KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT, 2015

Parádi Orsolya neve sokaknak ismerősen cseng már, hiszen ő az, aki varázslatos mesét lehel bármelyik kavicsba. Rendszeresen tart – Magyarországon és külföldön egyaránt – felnőtteknek szóló workshopokat, illetve gyerekfoglalkozásokat, ezekre az alkalmakra mindig visz magával színezőt is. Az itt szerzett tapasztalataiból, valamint a lelkes visszajelzésekből született ez a csodálatos füzet, mely a Pandala-szigetek varázslatos világába kalauzol minket.

Ha elmerülünk e különleges mesevilágban, és színekkel töltjük meg Parádi Orsolya különleges teremtményeit, garantáltan elmélyült szórakozást és aktív pihenést csempészhetünk stresszel teli világunkba.

Az első, magyar alkotótól született, felnőtteknek szánt meditatív színezőt – melynek minden vonala egyedi és kézzel rajzolt – élvezettel forgathatja bráki, aki egy kis belső csendre vágyik!

A pandala szót a görög pan (Pangea, Panthalassza) és a szanszkrit mandala szavak ötvözésével találtam ki. Egy olyan ősi helyet és állapotot jelöl, ahol zavartalanul élnek együtt az élőlények. A színező megrajzolásakor igazán belevetettem magam a részletekbe, az apró motívumok tengerébe. Remélem, nagy örömöt és kikapcsolódást jelent majd megtölteni színekkel a képeket!
Parádi Orsolya

Színezni annyi, mint új világot teremteni. Hiszek abban, hogy ha időt szentelsz arra, hogy lüktető színekkel töltsd be ezeket a lapokat, észrevétlenül az életedet is átfested általa. Próbáld ki!
Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner

Gyerekkorom óta imádom a színeket. Kikapcsol és elvarázsol a színek egymásmellettisége. Orsi precíz és fantáziadús munkája pedig lenyűgöz, különösen azért, mert kicsit újra gyerek lehet általa.
Góbi Rita táncos-koreográfus

 

 • 32 oldal
 • Kötés: karton
 • ISBN: 9786155541698
 
1 490 Ft
Akció: 1 341 Ft
Kezdete: 2015.07.29
A készlet erejéig!
-10%
Készíts hangszert! Küssner-Neubert, Andrea Cser Kiadó
A könyv lépésről lépésre bemutatja, hogyan készíthetsz hangszereket: csörgőt, esőbotot, dobot, tamburint stb. Megtudhatod, hogy mi a titka annak, hogy a hangszer meg is szólaljon. Ezzel egy érdekes világ nyílik meg előtted.

A kiadvány tartalma:
- Mi a ritmus?
- Taktus és ritmus
- Hangszerek
- A zenekar
- Dobok
- Varázslat és mítosz
- Játékok
- Hangszerkészítés
- Tojáscsörgő és maracas
- Pohárcsörgő
- Kartonhenger-csörgők
- Luficsörgő
- Esőbot
- Tamburin
- Csörgős karkötő... 
2 495 Ft
Akció: 2 245 Ft
Kezdete: 2015.06.26
A készlet erejéig!
-10%
 Családom naplója A mi történetünk Pianigiani, Giulia Alexandra Kiadó

Ebben a gyönyörűen illusztrált családi naplóban közösen gyűjthetjük össze gyermekünkkel, unokánkkal a család kedves történeteit, régi fényképeit és ünnepeit. Természetesen a család négylábú és szárnyas barátait sem kell kihagynunk, a könyv végén pedig elkészíthetjük a családfánkat.

Ezt a családfát és családi naplót azoknak a kíváncsi kisfiúknak és kislányoknak ajánljuk, akik szívesen faggatják nagyszüleiket arról, hogy milyen volt, amikor még ők is kicsik voltak, szerettek-e iskolába járni, mit hozott nekik a Mikulás. Akik szívesen nézegetnek régi, családi fényképeket, hogy együtt csodálkozzanak, és kacagjanak a régi ruhákon, autókon és berendezési tárgyakon, mondván: "Milyen viccesen néztetek ki!"

De azoknak a vállalkozó szellemű fiúknak és lányoknak is szól ez a könyv, akik érdeklődéssel hallgatják a régi történeteket arról, hogy egykor hogyan váltak függetlenné a fiatalok. Akik mindig készen állnak a kincsvadászatra. Akik lázasan kutatnak a fiókokban és dobozkákban családi dokumentumok, fényképek, levelek után, s ha rájuk leltek, meglepetten így kiáltanak fel: "Nézzétek, akkoriban ez egészen máshogy volt!"

S végül azoknak a szülőknek, nagyszülőknek, nagybácsiknak és nagynéniknek, akik szívesen mesélnek, s meséik révén hidat építenek emberek és események között. Hidat, ami átível időn és téren. Hidat, amelyen át újabb történetekhez lehet eljutni, újabb történeteket lehet megélni és meghallgatni.Eredeti cím : Albero genealogico di famiglia - a due o piú zampe
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633575352
ISBN : 9633575352
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 56
Méret [mm] : 276 x 195 x 10
Tömeg [g] : 400

 
1 999 Ft
Akció: 1 799 Ft
Kezdete: 2015.06.23
A készlet erejéig!
-15%
  Gumikarkötők és figurák Madaras Kata Cser Kiadó Színes ötletek
"A Gumikarkötők című könyv nagy sikerére való tekintettel új mintákat, ötleteket mutatunk be. Ebben a kötetben találunk már figurákat is, amelyek elkészítése bár nehezebb, de részletes leírás és útmutató alapján a siker garantált. A kötet elején bemutatjuk a szövési technikákat, érdemes ezeket begyakorolni, és utána bátran hozzáfoghatunk a kötetben szereplő modellek elkészítéséhez, sőt, saját elképzeléseink megvalósításához. A színeket bátran változtassuk tetszés szerint. Érdemes kiváló minős... 
1 195 Ft
Akció: 1 015 Ft
Kezdete: 2015.05.28
A készlet erejéig!
-10%
 60 gumikarkötő és ékszer kezdőknek és haladóknak Roberts, Kat; Sillars-Powell, Tessa Gabo Könyvkiadó
Íme, napjaink legújabb őrülete, a gumigyűrűkből hurkolt karkötő! Mindössze egy egyszerű hurkolótáblára és egy hurkolótűre van szükségünk, és máris színes és vidám karkötők, nyakláncok, gyűrűk és egyéb tetszetős kiegészítők garmadáit készíthetjük el.
A kötet a szivárvány minden színét felvonultató 60 ékszer készítését mutatja be lépésről lépésre. A gumigyűrű-hurkolás manapság soha nem látott népszerűségnek örvend, a modellek bemutatása során minden ismere... 
2 790 Ft
Akció: 2 519 Ft
Kezdete: 2015.06.22
A készlet erejéig!
-15%
Gumikarkötők Madaras Kata Cser Kiadó Színes ötletek
A vidám és színes gumikarika ékszerek újszerűségükön kívül talán annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy filléres alapanyagokból, rövid idő alatt elkészíthetők. A minták és a színek variálásával szinte mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét.
A színes gumikarikákból készülhet nyaklánc, karkötő, gyűrű, kitűző, hajpánt, szemüvegtartó lánc, díszíthetünk velük csatokat, strandpapucsot. A legegyszerűbb szövéssel már az óvodások is megbirkóznak, biztos a sik... 
1 195 Ft
Akció: 1 015 Ft
Kezdete: 2014.12.23
A készlet erejéig!
-10%
 Gyöngyékszerek Kapcsok, láncok, színek, modellek... Pereczes Orsolya Cser Kiadó
A könyvet haszonnal forgathatja, aki még csak most kezdi az ismerkedést a gyöngyözéssel-drótozással, de az is, aki már sokféle ékszert készített és most újabb ötletekre, mintákra, további ismeretekre vágyik.
A leírások különböző gyöngyfűzési technikákkal és drótozással született modellek készítését mutatják be. Az egyes fűzéstechnikáknál találunk általános tájékoztatót, legalább egy kezdő és középhaladó szintű ékszert, és legtöbbször egy-egy haladó szintűt is. A hét ismertet... 
3 995 Ft
Akció: 3 595 Ft
Kezdete: 2015.06.22
A készlet erejéig!
-10%
Kerámia készítés Atkin, Jacqui Gabo Könyvkiadó
A kötet bepillantást enged a kézzel épített tárgyak technikáinak kulisszatitkaiba, precízen szemléltetve, hogy mi történik pontosan az egyes munkafázisok során. A folyamatot lépésről lépésre bemutató fényképeken követhető a felrakás, az agyaglapból építés és a marokedény-technika minden fogása.
A különleges metszetfotók szemléltetik a helyes kéztartást az agyag megmunkálása során, miközben kívülről és belülről is szemügyre vehetjük a készülő tárgyat. Az egyszerű,... 
4 500 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2015.06.22
A készlet erejéig!

prev
next

Webáruház készítés