Hírlevél

Erotikus


Sorrend:

-10%
 Grey A szürke ötven árnyalata Christian szerint James, E. L. Libri Könyvkiadó

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség - nyilatkozta James -, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.”

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.Eredeti cím : Fifty Shades of Grey As Told By Christian
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633107027
ISBN : 9633107027
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Méret [mm] : 128 x 198 x 0
Tömeg [g] : 420

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.11.16
A készlet erejéig!
-10%
  Örök rabság J. Kenner Athenaeum Kiadó   Stark-trilógia sorozat
Damien menekül a múlt sötét és démoni árnyai elől. Nekem csak egy vágyam van: neki adni magam egész testemmel-lelkemmel, megosztani vele minden kínt, felfedni minden titkot, amit eddig elhallgatott előlem. Uralkodik rajtam - ez természetes. De lesz-e bátorságom meghallgatni minden mocskos részletet, amit eddig elhallgatott? 
3 490 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2014.01.24
A készlet erejéig!
-10%
Orgazmuspontok Szepesi Nikolett Ulpius-ház Könyvkiadó

"Szex United. Ez a mi kedvenc csapatunk neve. Ennek a hatalmas szurkolótábornak vagyunk mi a tagjai, ha kell, minden nap és minden éjjel ennek a rajongásnak a jegyében élünk és cselekszünk. Bármikor készen állunk a kalandra, tabuk és gátlások nélkül."

Szepesi Nikolett első regényében a főhős veszi át az önéletrajzi kötetben megismert úszónő szerepét. Pikánsabbnál pikánsabb élethelyzetekbe kerül: Swinger klubba látogat, orosz milliárdost kényeztet, újságírót aláz meg, ismeretlen fiúkkal és lányokkal bújik össze. Vicces és drámai jelenetek főszereplője lesz, miközben találkozik a pesti éjszaka nélkülözhetetlen kellékeivel - pénz, kábítószer, bűnözés.

Az Orgazmuspontok a heteken át a toplistákat vezető Én, a szexmániás c. könyv hangulatát idézi, a szerző hasonló stílusban, ismét megbotránkoztató nyelvezettel ír a nyári szexhadjáratról.

 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2013.08.28
A készlet erejéig!
-10%
 Én, a szexmániás Szepesi Nikolett Ulpius-ház Könyvkiadó
Dokumentumregény? Vagy erotikus iromány? Esetleg önéletrajz? Szepesi Nikolett olimpikon zavarba ejtő botránykönyvében nem csak a főhős valóságos személy, hanem mindenki más is.
Csábítások és elcsábulások. Mámoros orgiák és megalázó pofonok. Szerelmek és tragédiák.
Az olimpikon megdöbbentő őszinteséggel ír a sztársportolók világáról, arról a közegről, amelyet az átlagember eddig csak kívülről és kellő áhítattal figyelt. Több ez, mint egyszerű életrajz - inkább valamif... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2013.07.01
A készlet erejéig!
-10%
 A szürke ötven árnyalata Filmes borítóval James, E. L. Ulpius-ház Könyvkiadó
A könyv, amelyről mindenki beszél...

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító "Ötven árnyalat"-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad.
Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rej... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2018.09.11
A készlet erejéig!
-10%
 A szabadság ötven árnyalata James, E. L. Ulpius-ház Könyvkiadó
Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket.
Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe.
Most mindenük megvan - szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. D... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2013.07.01
A készlet erejéig!
-10%
 A sötét ötven árnyalata James, E. L. Ulpius-ház Könyvkiadó
A kiadvány az "Ötven árnyalat"-trilógia második kötete.

A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Gey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál.
De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyul, és Anastasia egyre ... 
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2013.07.02
A készlet erejéig!

Webáruház készítés