Hírlevél

Kertészkedés


Sorrend:

-10%
 Kiskertek kézikönyve A siker titkai kezdőknek és haladóknak Kossuth Kiadó Zrt.

"Szeretnél saját gyümölcsöt, zöldséget termeszteni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?
Kézikönyvünk szakszerű, türelmes útmutató. Részletesen megtanít az ásás, metszés, szüretelés és egyéb kerti munkák fortélyaira. Lépésről lépésre vezet végig a folyamatokon, tennivalókon, szakszerű, praktikus tanácsokkal lát el, és felhívja a figyelmet az esetleges buktatókra is. Kézikönyvünk segítségével rövid időn belül szenvedélyeddé válhat a saját gyümölcs, zöldség termesztése." (a Kiadó)Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630981934
ISBN : 9630981934
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 170 x 217 x 0
Tömeg [g] : 200

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
 Biokertészkedés Tamás Enikő Mezőgazda Kiadó Kertészkönyvtár
A vegyszertől, növényvédő szertől mentes élelmiszerek már megjelentek a hazai piacokon is. Hogyan, milyen módszereket lehet alkalmazni saját kertünkben, hogy bio minőségű zöldségfélét, gyümölcsöt termeszthessünk?
A szerző bevezeti az olvasót egy olyan „kertbe”, ahol megtalálható a komposzthalom és a talajéletet élénkítő gilisztatrágya készítésének titka, megtudható, hogy értékes takaróanyag a fűnyesedék, a széna és a lomb, hogy a védő- és társnövények ültetésével megőrizh... 
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
  Komposztáljunk! Biermaier, Monika; Wrbka-Fuchsig, Ilse Mezőgazda Kiadó Házunk táján
Miért komposztáljunk? Mert egy különleges folyamat elindítói lehetünk. A szemünk előtt válik ugyanis a konyhai szerves hulladékból, a zöldségfélék, virágok szárából, a fűnyiradékból, a lehullott falevelekből, a levágott, összeaprított gallyakból élő, humuszban gazdag talaj.
A szerzők leírják a komposztkészítés lépéseit, a hely kiválasztásától a komposzthalomban végbemenő folyamatokon keresztül az esetlegesen adódó problémák megoldásáig.
 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-10%
  Kertészkedés kényelmesen Kleinod, Brigitte Sziget Könyvkiadó Lépésről lépésre
Egy szép kert sok élvezetet nyújt, de ugyanakkor rengeteg gondozást igényel. Amit fiatal korunkban még könnyen elvégzünk, az idős korunkban már fárasztó lehet. Ezért azonban még nem kell lemondanunk kedvenc helyeinkről, a virágpompáról vagy a saját ágyásunkban termesztett zöldségekről.
A könyv szemléletesen és sok ötlettel mutatja be, milyen módszerekkel alakíthatjuk kertünket úgy, hogy kívánságainknak és képességeinknek megfeleljen, ugyanakkor könnyen gondozható és íz... 
2 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-12%
 Stresszmentes kertészkedés Öröm és siker a kertben Bastian, Hans-Werner Alexandra Kiadó
Minden hobbikertész álma az ápolt, szép kert, amelyben a munka élvezet és nem nyűg. Ebben a könyvben a sikeres, könnyen elvégezhető kertészkedés minden fortélya megtalálható.

-A legfontosabb alapfeltételek: a kerti szerszámoktól és a növényápoló szerektől a talajvizsgálaton át a legmegfelelőbb növényzetig.
-Kertkialakítás személyre szabottan: akár szigorúan tagolt, akár szabadon beültetett, tematikusan vagy természethűen elrendezett, haszonkert vagy dísz- és virágo... 
2 999 Ft
Akció: 2 649 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-12%
 A legszebb kerti növények Virágok, évelők és díszfák Bastian, Hans-Werner Alexandra Kiadó
Milyen virágokkal és évelőkkel ültessük be a kertünket? Mely növények szárazságtűrők, melyek kedvelik az árnyékos helyeket? Hogyan védekezzünk a kártevőkkel szemben? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ ez a könyv, mely hasznos segítség kezdőknek és hobbikertészeknek egyaránt.

A kötet több mint 250 közkedvelt növényt mutat be képekkel és érzékletes leírásokkal - a nyári, hagymás és gumós virágoktól az évelőkön, a díszcserjéken, a cserepes virágokon át egé... 
2 999 Ft
Akció: 2 649 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-12%
 Növénygondozás hatékonyan A legjobb tippek kártevők, betegségek és gyomok ellen Gutjahr, Axel Alexandra Kiadó
Minden kertész olyan kertről álmodik, amelyben sem kártevők nem fordulnak elő, sem növénybetegségek nem ütik fel a fejüket. Az ilyen kert azonban mindig csupán vágyálom marad, melyet persze a kert ésszerű kialakítása és helyes művelése révén meg lehet közelíteni. Olyan egyszerű eszközökkel, mint az optimális vetésforgó, a jó talajminőség, a megfelelő termőhely kiválasztása, valamint a hasznos állatok költő- és búvóhelyének létrehozása, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kevesebb élősködő és betegsé... 
2 999 Ft
Akció: 2 649 Ft
Kezdete: 2015.06.18
A készlet erejéig!
-15%
 Metszés mindentudó 99 lényegre törő válasz Himmelhuber, Peter Sziget Könyvkiadó
"Hogyan metsszük helyesen a gyümölcs- és díszfákat, a rózsákat, valamint a kúszó- és az évelő növényeket?
Ehhez gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a gyors, lényegre törő, pontosan megfogalmazott válaszokat." (a Kiadó)

-A könyv könnyen áttekinthető, így gyorsan megtaláljuk, amit tudni szeretnénk, hosszas keresgélés, lapozgatás, böngészés nélkül.
-Segítséget nyújt, hogy a problémákat időben észleljük és felmérjük, hogy a megoldásuk... 
2 980 Ft
Akció: 2 533 Ft
Kezdete: 2013.07.08
A készlet erejéig!

Webáruház készítés