Hírlevél
Termék részletek


Anyák vétkei Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó

-10%
Anyák vétkei Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó
1 899 Ft
Akció: 1 709 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Miközben a vérbeli üzletasszony, Olivia Grayson legendás lakberendezési birodalmát építette, elmulasztotta, hogy jelen legyen gyermekei életében. Idősebb korában úgy próbálja kárpótolni őket az elmaradt közös élményekért, hogy nyaranta igazi álomutazást szervez a családjának. Ebben az évben a Földközi-tengeren, egy luxusjacht fedélzetén töltik a nyarat gyermekeivel, menyeivel és unokáival.
Ám a családi viszonyok bonyolultak, a gyerekkori sérelmek csak nem akarnak begyógyulni. Idősebb fia és kisebbik lánya egykor különösen megszenvedték anyjuk hiányát. Cassie azóta sem bocsátja meg, hogy Olivia nem volt apjuk mellett annak halálakor, így gondolkodás nélkül visszautasítja a meghívást. Phillip irigyen figyeli, hogy anyja milyen más az unokáival, mint velük volt, és képtelen elfogadni a tényt, hogy férje halála után Olivia társra talált egy házasember személyében. A tehetséges, de önbizalomhiánya miatt sikertelen Liz felnőttként is anyja árnyékában él, John pedig feladta művészi álmait a családi vállalkozás kedvéért.
Akármennyire elbűvölő is a környezet, a feszültségek időről időre a felszínre törnek. Ám a meglepő felfedezések nyomán Olivia gyermekei rádöbbennek: ugyanazokat a vétkeket követik el, amelyeket anyjuknak nem tudtak megbocsátani...
 • Eredeti cím : The Sins of the Mother
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632032603
  ISBN : 9632032603
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 336
  Méret [mm] : 121 x 200 x 22
  Tömeg [g] : 230
Webáruház készítés