Hírlevél
Termék részletek


Helló, szia, szeretlek! McFarlane, Mhairi Alexandra Kiadó

-10%
Helló, szia, szeretlek! McFarlane, Mhairi Alexandra Kiadó
3 699 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2015.06.12   A készlet erejéig!

Mit teszel, ha visszatér életedbe a nagy Ő, akiről már régen lemondtál?

Rachel és Ben az egyetem első napjától elválaszthatatlanok, ám szövetségüknek hirtelen vége szakad, látszólag örökre. Tíz évvel később, egy esős délután az élet új esélyt ad nekik, hogy helyrehozzák azt, amit annak idején elrontottak. A dolgok azonban sokat változtak az egyetem óta. Ben megnősült és ügyvéd lett, Rachel pedig - aki újságírói karrierről álmodott és most bírósági tudósítóként dolgozik - tizenhárom év után szakít vőlegényével, Rhysszel, és megpróbálja kitalálni, mit is szeretne az élettől.

Ben szinte tökéletes időzítéssel, röviddel Rachel szakítása után költözik vissza egyetemi éveik városába, Manchesterbe, amit Rachel azóta sem hagyott el. A szikra újra lángra lobban, de Bennek nem várt vetélytársa is akad kollégája, a lehengerlő Simon személyében, akit elbűvöl Rachel humora. Vajon sikerülhet-e a tökéletes párosnak az, amit tíz évvel korábban elpuskáztak, és mit hajlandók egymásért feláldozni?

Mhairi McFarlane első regénye vicces és megható romantikus történet olyan élethelyzetekről és dilemmákról, amelyek a világ minden táján foglalkoztatják a harmincas fiatal nőket: vajon csak a nagy Ő-vel élhetünk-e boldog házasságban, merjünk-e kilépni kényelmes és biztonságos kapcsolatunkból, ha boldogtalanok vagyunk, és helyrehozhatjuk-e életünk legnagyobb tévedését?


Eredeti cím : You Had Me At Hello
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633575260
ISBN : 9633575260
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 480
Méret [mm] : 120 x 190 x 33
Tömeg [g] : 400

Webáruház készítés