Hírlevél
Termék részletek


Franciaország nőstény farkasa Az elátkozott királyok V. Druon, Maurice Partvonal Kiadó

-10%
Franciaország nőstény farkasa Az elátkozott királyok V. Druon, Maurice Partvonal Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.

A regény főhősnője Szép Fülöp leánya, Izabella királyné. Férje, II. Edward angol király, akin néhány év házasság után teljesen úrrá lesz saját neme iránti vonzódása, és végképp szeretői befolyása alá kerül. A királyné sorsa szégyen és megaláztatás, a perverz kegyencuralom ellen fellázadt lordoké pedig kivégzés. Egyedül Mortimer menekül meg közülük. A francia udvarba szökik, ahová követi őt a királyné a fiával együtt. Izabella és a lord szeretők lesznek, és fegyveresekkel térnek vissza Angliába. A király lemond a trónjáról kiskorú fia javára, ám felesége és annak szeretője nem érik be ennyivel: meggyilkoltatják. Közben a korabeli Európa történelmében oly nagy szerepet játszó lombard pénzemberek egyike, Guccio Baglioni Párizsból Firenzébe viszi a fiát, akiről nemcsak ő, de más sem sejti, hogy valójában X. Lajos halottnak hitt gyermeke.

"Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca" (George R. R. Martin, A Trónok harca szerzője)
 • Eredeti cím : La louve de France
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155283505
  ISBN : 6155283505
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 422
  Méret [mm] : 131 x 197 x 28
  Tömeg [g] : 390
Webáruház készítés