Hírlevél
Termék részletek


A férj, aki elfelejtette a feleségét O'Farrell, John Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light

-10%
A férj, aki elfelejtette a feleségét O'Farrell, John Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A férfiak gyakran megfeledkeznek a bevásárlásról. Meg a házassági évfordulójukról. Mindez nem újság. Az is előfordul, hogy elfelejtenek elmenni a gyerekért az óvodába. Az azonban korántsem hétköznapi fordulat, hogy valaki teljesen elfelejti a feleségét.
E regény főhősével pontosan ez történik: egy esős őszi délután a londoni metrón Vaughan egyszer csak rájön: fogalma sincs, merre tart és mi okból, sőt azt sem tudja, ki is ő, hogy hívják, mivel foglalkozik és hol lakik. Nincs egyszerű dolga, amikor nekilát mindezt kideríteni: először lerázzák, másodszor hülyének nézik, végül a kórházban, ahol szóba állnak vele, természetesen az adataira kíváncsiak...
Nagy sokára előkerül egy barátja, aki segít felidézni egy-egy emlékfoszlányt, és kis időre befogadja amnéziás hősünket. Ő hazafelé egy gyönyörű, vörös hajú nőt pillant meg az utcán, akiről megtudja, hogy a felesége. Csak sajnos épp válófélben vannak...

A neves angol humorista abszurd helyzetre építő romantikus regénye üdítően szórakoztató történet arról, hogy a szerelem mindig megérdemel egy második esélyt.

John O’Farrell karrierje egy életre összefonódott a nevetőráncokkal. Tanulmányai után tehetségkutató versenyt nyert, majd stand-uposnak állt. Rajongóinak az arcára fagyott a mosoly, amikor a kilencvenes években politikai memoárok és szatirikus cikkek írására vetemedett. Ezután regényíróként és politikusként mutatkozott be. Aki azt hiszi, hogy itt vége a komédiának, az téved. O’Farrell egy időben vicceket írt Tony Blair és Gordon Brown miniszterelnökök számára. S vajon mit tartogat számára a jövő? Újabb nevetőráncokat mások vígjátékai, no meg gondterhelt homlokráncolást a sajátjai láttán – mondja magáról.
 • Eredeti cím : The Man Who Forgot His Wife
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632662800
  ISBN : 9632662800
  ISSN : 2062-2996
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 336
  Méret [mm] : 125 x 200 x 27
  Tömeg [g] : 300
Webáruház készítés