Hírlevél
Termék részletek


Boldog születésnapot! Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó

-10%
Boldog születésnapot! Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó
1 650 Ft
Akció: 1 485 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Valerie Wyatt egy sikeres tévéműsor háziasszonya. Neve fogalom, rajongói szemében ő a szépség, a nőiesség és az elegancia megtestesítője. Mégis depressziós, mert úgy érzi, hiába a legjobb fodrászok, plasztikai sebészek, személyi edzők gondos munkája, a hatvanadik születésnappal menthetetlenül utoléri az öregség.
Lánya, April egy népszerű belvárosi étterem tulajdonosa és főszakácsa. A munka minden idejét és energiáját felemészti, így kilátása sincs rá, hogy magánélete legyen. Harmincadik születésnapján hasít belé a felismerés: ugyanolyan magányos és boldogtalan lesz, mint az anyja.
Jack Adams, a népszerű televíziós sportriporter úgy válogathat a legkívánatosabb huszonéves lányok közül, mint körülrajongott futballsztár korában. Ám amikor ötvenedik születésnapját porckorongsérvvel "ünnepli", rá kell ébrednie, hogy az idő fölötte sem szállt el nyomtalanul.
Valerie, April, Jack - három nagyon különböző ember, akik azonban ugyanazon a napon érkeznek el életük egy fontos határkövéhez: a keserédes, de mégis reményteli rítushoz, amikor el kell fújni a gyertyákat, és kívánni kell valamit...
 • Eredeti cím : Happy Birthday
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632032481
  ISBN : 9632032481
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 328
  Méret [mm] : 120 x 200 x 21
  Tömeg [g] : 230
Webáruház készítés