Kategóriák
- Újdonságok
- Várható megjelenések
- Vargabetű ajándékutalvány
- Veresegyház
- Hangoskönyv (MP3)
- Regények
- Gyermekkönyvek
- Gyermekregény 6-14 éveseknek
- Stilton, Geronimo és Tea
- Ifjúsági könyvek
- Ismeretterjesztő kiadványok 3 - 8 éveseknek
- Foglalkoztatók, kifestők
- Logopédia, fejlesztő kiadványok
- Tankönyvek
- Zeneoktatás
- Kötelező és ajánlott olvasmányok
- Irodalom
- Nyelvkönyvek, szótárak
- Idegen nyelvű könyvek
- Gasztronómia
- Ezoterika
- Egészség, életmód
- Hobbi, szabadidő
- Útikönyvek, térképek
- Sport
- Szórakozás
- Albumok és művészet
- Természet- és alkalmazott tudomány
- Társadalom- és humántudomány
- Történelem
- Műszaki könyvek
- Vargabetű TOPLista
- Vargabetű Antikvárium
- Heti akciós könyvek!!
- Naptár
Termék részletek
A befőzés művészete Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok Atwood, Lisa; Courchesne, Rebecca; Field, Rick Gabo Könyvkiadó
![]() |
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának.
A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására.
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
-
Eredeti cím : The Art of Preserving
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636895655
ISBN : 9636895655
Megjelenés : 2012.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 225 x 261 x 27
Tömeg [g] : 1 380
Kosár
A kosár üres
Vargabetű TOPlista