Hírlevél
Termék részletek


Birodalom és becsület Becsületbeli ügyek 7. könyv Griffin, W. E. B.; Butterworth, William E. IV. Gold Book

-10%
Birodalom és becsület Becsületbeli ügyek 7. könyv Griffin, W. E. B.; Butterworth, William E. IV. Gold Book
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!

1945 októbere: a németek és a japánok letették a fegyvert, de Cletus Frade és az OSS többi ügynöke számára mégsem jött el a csomagolás és hazatérés ideje - sokkal jelentősebb dolgokkal kell foglalkozniuk.
Ezek közül az egyik legfontosabb a forrásaik, különösen az emberi források megóvása. A háború utolsó hónapjaiban az Egyesült Államok különleges megállapodást kötött a német hírszerzés Szovjetunióval foglalkozó részlegének a vezetőjével: a felbecsülhetetlen értékű hírszerzési anyagokért - különösen az amerikai atombombaprogramba beépült szovjet kémek nevéért - cserébe a részleg embereit és családjukat biztonságba helyezik Argentínában. Ha a titkos megállapodás napvilágra jutna, elszabadulna a pokol, és az Egyesült Államok elveszítené legfontosabb forrásainak és titkainak legértékesebb részét.
Közben Argentínában a felszínre bukkan egy német tengeralattjáró, és a kapitánya megadja magát a legénységgel együtt. Németországban, az amerikai megszállási zónában a katonai hírszerzés egyik fiatal ügynöke talán túl nagy lelkesedéssel teljesíti a rábízott szokatlan feladatot. A két esemény következményei nem csak Frade-et és társait érintik, hanem mindent, amiért harcolnak.
A dolgok kezdenek nagyon bonyolulttá válni.

A Birodalom és becsület megőrzi és tovább viszi mindazt, amit Griffintől a rajongói várnak, és a világ egyik legjobb mesélője újabb, fordulatokban gazdag történettel lepi meg olvasóit.Eredeti cím : Honor Bound. Book VII - Empire and Honor
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634262893
ISBN : 9634262893
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 432
Méret [mm] : 150 x 214 x 38
Tömeg [g] : 620

Webáruház készítés