Hírlevél
Termék részletek


Szakácskönyv kétbalkezeseknek Nemere Ilona Alexandra Kiadó

-15%
Szakácskönyv kétbalkezeseknek Nemere Ilona Alexandra Kiadó
999 Ft
Akció: 849 Ft
Kezdete: 2013.07.08   A készlet erejéig!
"Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létrehozott alkotás után is csak így dicsérnek: ki gondolta volna...?! Jó, ha nem teszik hozzá: Tényleg te csináltad? Bezzeg az ezermesternek, aranykezűnek elkönyvelt embertársaik sikertelensége azt juttatja a többiek eszébe: mindenkinek lehet rossz napja.
Ezt a könyvet bátran forgathatják a fiatalok, akik most látják elérkezettnek az időt, hogy önmagukról gondoskodjanak, vagy éppen nem látják úgy, de kénytelenek rá.
Azoknak is szeretettel ajánlom a könyvet, akiknek az ebédelést az étkezőajtóra kilógatott munkahelyi menülista böngészése, a vacsorát pedig a pizzaétlap végiggusztálása előzte meg. Most viszont úgy gondolják: nem is baj, hogy megszűnt a vállalat, vagy éppen az sem tragédia, hogy mától a postás hozza az elköltendőt, úgyis unta már a tarhonyás mócsingot.
Holnaptól új életet kezdünk, felfedezzük a konyhát! Nem a saját kárunkon tanulunk meg balesetmentesen közlekedni a bevásárlókosár és a tűzhely között, hanem ezzel a könyvvel. Játszva tanulunk, eddig ez a módszer találtatott a legeredményesebbnek." (A szerző)
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633675717
  ISBN : 9633675715
  Megjelenés : 2005.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 288
  Méret [mm] : 141 x 195 x 25
  Tömeg [g] : 330
Webáruház készítés