Hírlevél
Termék részletek


Az 5 szeretetnyelv - Egymásra hangolva Az életre szóló szeretet titka Chapman, Gary Harmat Kiadó #1 New York Times Bestseller

-15%
Az 5 szeretetnyelv - Egymásra hangolva Az életre szóló szeretet titka Chapman, Gary Harmat Kiadó #1 New York Times Bestseller
2 500 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2015.05.13   A készlet erejéig!
Gary Chapman amerikai pszichológus nevét az általa alkotott "szeretetnyelvek" fogalma tette világhírűvé. Legismertebb könyve, melynek témája a szeretet kommunikációja a házasságban, több mint tízmillió példányban kelt el világszerte.

Chapman család- és párterapeutaként szerzett több évtizedes tapasztalata alapján arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és a szeretetközlés alapvetően ötféle kommunikációs csatornán keresztül történik.

A szeretet kifejezésének ez az öt módja:
- elismerő szavak,
- minőségi idő,
- ajándékozás,
- szívességek,
- testi érintés.

Mindannyian azon a nyelven fogadjuk be és fejezzük ki a szeretetet, amelyre neveltetésünk és személyes hajlamaink nyomán a legfogékonyabbá váltunk. Ezrét fordul gyakran elő, hogy az üzenet küldője és befogadója nem érti meg egymást. Ilyenkor panaszolja a férj, hogy hiába visz virágot a feleségének, csak egy erőltetett mosoly a válasz. "Talán már nem szeret?" - teszi fel magának a kérdést, holott csak arról van szó, hogy szeretetközlése nem ért célba, mert a felesége nem az ajándékok, hanem a minőségi idő nyelvén ért.
Mi tehát a megoldás? Aki nem riad vissza egy kis nyelvtanulástól, könnyen ráhangolódhat társa, családtagjai, barátai szeretetnyelvére.
Fedezze fel szeretetnyelvét a könyvben található teszt kitöltésével.Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632882680
ISBN : 9632882680
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 206
Méret [mm] : 135 x 205 x 11
Tömeg [g] : 250
Webáruház készítés