Hírlevél
Termék részletek


The Walking Dead - Élőhalottak A Woodburybe vezető út Kirkman, Robert; Bonansinga, Jay Delta Vision Kiadó

-10%
The Walking Dead - Élőhalottak A Woodburybe vezető út Kirkman, Robert; Bonansinga, Jay Delta Vision Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.08.01   A készlet erejéig!
A zombikór borzalmai figyelmeztetés nélkül sújtanak le Atlanta külterületeire; élők és halottak mészárolják egymást. A tömeges elvándorlás egyik résztvevőjeként Lilly Caul szervezetlen közösségek és sebtében felállított menedékek egész során át kűzd az életben maradásért. A kóborlók azonban egyre csak sokasodnak. Vérszomjuk láttán a halálra rémült Lilly irgalmas szamaritánusok oltalmában bízva eljut Georgia állam egykor Woodburyként ismert településének fallal körbevont lakónegyedébe.

Kezdetben a város tökéletes mentsvárnak mutatkozik. A bujdosóknak élelem fejében munkát kínálnak, tető van mindenki feje fölött, a védfal pedig napról napra erősödik, és mind nagyobb területet ölel körül. Mindemellett a helyzet legjelentősebb előnye, hogy a helység titokzatos, önjelölt vezetője, Philip Blake sikeresen rendet tart az emberek között. Ugyanakkor idővel felmerül Lillyben a gyanú, hogy mégsem minden az, aminek tűnik... az önmagát újabban Kormányzóként emlegető Blake ugyanis nyugtalanító nézetekkel rendelkezik a törvényt és a rendet illetően.

Végül a nő egy csapatnyi lázadóval karöltve felnyitja Pandóra vészt és pusztulást rejtő szelencéjét, amikor kétségbe vonják a Kormányzó uralmát... Az út Woodbury felé pedig a pokol országútjává változik Robert Kirkman és Jay Bonansinga The Walking Dead: A Kormányzó színre lép című bestsellerének izgalmas folytatásában.
 • Eredeti cím : The Walking Dead - The Road to Woodbury
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155314599
  ISBN : 6155314599
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 368
  Méret [mm] : 120 x 180 x 22
  Tömeg [g] : 230
Webáruház készítés