Hírlevél
Termék részletek


Luxus orosz módra Panyuskin, Valerij Európa Könyvkiadó

-10%
Luxus orosz módra Panyuskin, Valerij Európa Könyvkiadó
3 290 Ft
Akció: 2 960 Ft
Kezdete: 2015.06.09   A készlet erejéig!
Van egy különös, mesés hely Moszkva mellett. Rubljovkának hívják. Réges-rég óta itt élnek Oroszország leggazdagabb emberei, mert Rubljovkán lakni azt jelenti, hogy elértél valamit az életben. Nemcsak benne vagy a Játékban, de eljutottál az egyik legmagasabb szintjére.
Itt éltek a kommunista állam vezetői, de a leghíresebb szovjet művészek is, még Szolzsenyicin is itt lakott egy rövid ideig Rosztropovics villájában... Manapság pedig a legendás orosz oligarchák építik itt fel a kacsalábon forgó palotáikat. Már azok, akik élnek még... és akiknek nem kellett valahova Nyugatra átmenteni a vagyonukat.

Olyan luxusban élnek, amit nekünk ép ésszel nehéz elképzelni.

Különlegesen tehetséges emberek? Vagy csak jó barátságban vannak a Pénz istenével? Vagy egyszerű mázlisták? Ők mindenesetre tudják, hogy mindent a hatalomhoz való viszony határoz meg. Mert ebben a Játékban, amely Oroszországban a mesés vagyonokért és magas rangokért folyik, mindent egyszeriben el lehet veszíteni, ha valaki elveszti a hatalom kegyét.

Valerij Panyuskin, a nagyszerű ellenzéki újságíró (akinek a Gazpromról és a Hodorkovszkij-ügyről írott könyvei a világ számos országában megjelentek) megírta e Játék szabályainak könyvét. Talán tanulni is lehet belőle, már ha valaki az élet császára akar lenni. Vagy épp csak olyan gazdag, mint az orosz oligarchák.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630797283
  ISBN : 9630797283
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kötött
  Oldalszám : 288
  Méret [mm] : 132 x 189 x 27
  Tömeg [g] : 370
Webáruház készítés