Hírlevél
Termék részletek


A múlt titkai Bradford, Barbara Taylor Európa Könyvkiadó

-10%
A múlt titkai Bradford, Barbara Taylor Európa Könyvkiadó
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.09   A készlet erejéig!
Egy kép többet mond minden szónál.

Serena Stone harmincéves, és ő is háborús fotóriporter, akárcsak az apja volt: a híres apa, akinek halála arra készteti Serenát, hogy átgondolja az életét. Otthagyja a munkáját, a háborút, a frontvonalat, és elhatározza, hogy nem is megy vissza soha többé.
Egy év telik el a nagy döntése után, amikor főnöke arra kéri, segítsen az afgán hadszíntérről frissen hazatért fotósnak, Zachary Northnak meggyógyulni. Zac sem enni, sem aludni nem tud, amióta otthagyta a háborút. Serena nem örül a kérésnek: apja halála után szakított Zackel, és a sebek még frissek mindkettőjükben. Aztán persze győz a nagylelkűsége, és mindent megtesz, hogy a férfi kigyógyuljon poszttraumás stressz szindrómájából. Lehet, hogy mégis egymásnak szánta őket a sors, ahogy már az édesanyja is megmondta?
Serena azonban egyszer csak egy furcsa fényképre bukkan apja archívumában. Egy olyan fényképre, amely alapjaiban kérdőjelezi meg, amit magáról és családjáról tud. Több évtizedes titkok nyomába ered az arab tavasz hadszínterein, de eleinte csak még több veszteség éri...
Manhattan, Velence, Tripoli: Barbara Taylor Bradford hősnőjével ismét bejárjuk a világot, és végül a titkokra is fény derül.

Fordította: Dranka Anita
Eredeti cím : Secrets from the Past
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634051664
ISBN : 9634051664
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 400
Méret [mm] : 122 x 200 x 28
Tömeg [g] : 350
Webáruház készítés