Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


A kis herceg Saint-Exupéry, Antoine de Helikon Kiadó Helikon zsebkönyvek

-10%
A kis herceg Saint-Exupéry, Antoine de Helikon Kiadó Helikon zsebkönyvek
1 499 Ft
Akció: 1 349 Ft
Kezdete: 2020.08.10   A készlet erejéig!
"Ha valaki szeret egy virágot, amiből csak egy van a sokmilliónyi csillagon, ez elég ahhoz, hogy az illető boldog legyen, amikor a csillagokra pillant. Azt gondolja: "Ott van valahol az én virágom..."

Saint-Exupéry világhírű, megrendítően szép meséje évtizedek óta tanít generációkat a tisztaság, szépség és emberség erejére.

A klasszikus történetben egy másik bolygóról érkezett kisfiú indul varázslatos utazásra, amelynek során megismerkedik a királlyal, aki mindenkin uralkodni akar, a hiú emberrel, aki elvárja a dicséretet, az üzletemberrel, aki állandóan fontoskodik és az iszákossal, aki a felejtésért iszik. Beszél a lámpagyújtogatóval, akit bárki irányíthat, a geográfussal, aki csak adatokat gyűjt élmények helyett, a rókával, aki fontos dolgokat tanít, de ki tudja, ravaszkodik-e, és a kígyóval, aki rossz útra térítené a kis herceget. Az út során a kisfiú sokat tanul, de még többet tanít arról, milyenek is az emberek.

Antoine de Saint Exupéry francia író, esszéista és pilóta, aki a második világháborúban vesztette életét. Az eddig több mint 200 nyelven megjelent, a világ legolvasottabb 50 könyve között számon tartott meseregénye a Helikon Zsebkönyvsorozatában Takács M. József új fordításában jelent meg.

A Helikon zsebkönyvek az egyetemes művelődéstörténet legfontosabb és legnépszerűbb műveit teszi elérhetővé kedvező áron. A szépirodalmi címek mellett olyan könyvek jelennek meg a sorozatban, amelyek a történelem, a filozófia, a bölcselet, a pszichológia klasszikusainak számítanak." (a Kiadó)Eredeti cím : Le petit prince
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632276090
ISBN : 9632276090
ISSN : 2415-962X
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 108
Méret [mm] : 110 x 180 x 10
Tömeg [g] : 90
Webáruház készítés