Hírlevél
Termék részletek


Távoli órák Morton, Kate Cartaphilus Könyvkiadó

-10%
Távoli órák Morton, Kate Cartaphilus Könyvkiadó
3 690 Ft
Akció: 3 321 Ft
Kezdete: 2013.12.06   A készlet erejéig!
Mire képes egy nő, hogy megőrizze titkát?

Titokzatos, fél évszázada feladott levél érkezik a Londonban élő Edith édesanyjához, aki a küldemény láttán könnyekben tör ki. A feladó helyén a kenti Milderhurst-kastély címe áll. Edie rádöbben, hogy anyja, Meredith szenvtelen távolságtartása mögött egy réges-régi titok bújik meg. Amikor néhány hónap múlva Edie Milderhurst közelében jár, hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy megnézi a kastélyt.
Megismerkedik Milderhurst lakóival, a különc Blythe nővérekkel, és több meghökkentő felfedezést is tesz. Ezek nyomán úgy dönt, hogy kideríti, mi is történt pontosan édesanyjával a háború idején, valamint hogy rejtegetett titka miként kapcsolódik a kastélyhoz és a Blythe nővérekhez. Ám amint nekilát, hogy Milderhurst ódon falai közt kibogozza a történet szálait, a vártnál sokkal komolyabb titkok sejlenek fel előtte. Vajon megismeri-e végül az igazságot Edie, kikutatja-e, valójában mi minden történt azokban a távoli órákban?#
Kate Morton újabb kitűnő regénye a múlt eltemetett titkainak varázslatos története: romantikus thriller, melynek szövevényében izgalmasan keverednek odaadó szerelmek, sorsfordító árulások és kísértő emlékek.
 • Eredeti cím : The Distant Hours
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632662930
  ISBN : 9632662930
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 536
  Méret [mm] : 152 x 220 x 47
  Tömeg [g] : 790
Webáruház készítés