Hírlevél
Termék részletek


Curtis - Csibészbiblia Csontos Róbert; Széki Attila Art Nouveau Kiadó

-10%
Curtis - Csibészbiblia Csontos Róbert; Széki Attila Art Nouveau Kiadó
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.06.09   A készlet erejéig!
Vallomás csajozásról, rapháborúról, és magyar focivalóságról.

"Curtis vagyok, az újpesti huligán, aki ököllel üti a nőket, pénzért veszi a nézettséget és a hírnév reményében az utcagyerek stílust is hajlandó eldobni.
Jól tudom, sokan ezt gondolják rólam, de azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbben csak irigyek a sikereimre, mások féltékenyek rám, mert a csajuk engem akar - vagy már le is csaptam a kezükről... Nekem viszont tiszta a lelkiismeretem, istenfélő ember vagyok, akit az imádott anyukája tart rövid pórázon. Csak hát nincs könnyű dolga velem: iskoláskoromban a rendőrségről szedtek össze, mert egyedül szembe szálltam és téglákkal dobáltam meg egy busznyi kispesti drukkert; és azt is a családomnak köszönhetem, hogy édesapám halála után a bátyám nyakon csípett, s elindította az újpesti focikarrierem. Jóllehet, engem maga alá temetett a mocskos magyar futballközeg és egy máig az NB I-ben edzősködő szarházi megutáltatta velem a játékot, azt sem én, sem a Fradi-tábor nem felejti el soha, hogy egy "Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista" feliratú pólóban ünnepeltem a kecskeméti bajnoki címet az Üllői úti pályán.
Labdarúgónak készültem, de rapperként ismert meg az ország és nem tagadom, minden pillanatát kiélvezem és kihasználom a zenélésnek: a klubtulajok komoly pénzt fizetnek, hogy náluk csináljak bulit, és míg a korombeli srácok prostikat vesznek, engem a csajok ráncigálnak az ágyba.
De még mindig érnek meglepetések... Tőled kérte már anyuka, hogy a szeme előtt tedd magadévá a lányát? Vagy téged utaztatott már ki külföldre nő csak azért, hogy veled töltsön néhány éjszakát?
Na, ugye!
Curtis, az utca álma."

Június 6-án (szombaton) a Győri Ifjúsági Fesztiválon koncertezik Majka és Curtis 21.30 órától, ahol a koncert után Curtis dedikálja Csibészbiblia című kötetét. (Art Nouveau Kiadó).

Helyszín: Elektromos pálya, az Állatkert mögötti nagyszínpad. Információk: www.gyorfeszt.huNyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9786155104527
ISBN : 6155104527
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 248
Méret [mm] : 124 x 200 x 17
Tömeg [g] : 380
  • Tömeg
    380 g/db
Webáruház készítés