Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Csillagainkban a hiba Green, John Gabo Könyvkiadó

-10%
Csillagainkban a hiba Green, John Gabo Könyvkiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.05.16   A készlet erejéig!

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni.
A csillagainkban a hiba mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen mű, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.
"Ez már majdnem zseniális... A csillagainkban a hiba szerelmi történet, a kortárs amerikai szépirodalom egyik legbecsületesebb, legmeghatóbb könyve, ugyanakkor félelmetesen intelligens, bátor és szomorú egzisztencialista tragédia". (Time) "Ettől a könyvtől megszakad az olvasó szíve... nem azért, mert elkopik, hanem mert addig nő és dagad, amíg meg nem hasad." (The Atlantic)
"Történet két fehérizzásban létező kamaszról, akik sokáig fognak élni az olvasók emlékezetében." (People)
"Szellemesebb, karcosabb love story a net nemzedékének" (Family Circle) John Green többszörösen díjazott, nemzetközi hírű bestseller-író. John és testvére, Hank, közösen írják a Vlog-fivérek (you.tube/com.vlogbrothers) blogot. Te is csatlakozhatsz John sokmilliónyi követőjéhez a twitteren (@realjohngreen), a tumblr-en (fishingboatproceeds.tumblr.com), vagy meglátogathatod a honlapját (johngreenbooks.com).

 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636899172
  ISBN : 9636899172
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 296
  Méret [mm] : 138 x 210 x 22
  Tömeg [g] : 320
Webáruház készítés