Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Veszteségből nyereség, vereségből győzelem A lelki megküzdés útjai Almási Kitti; Bagdy Emőke; Böjte Csaba; Szendi Gábor Kulcslyuk Kiadó Nyitott Akadémia

-10%
Veszteségből nyereség, vereségből győzelem A lelki megküzdés útjai Almási Kitti; Bagdy Emőke; Böjte Csaba; Szendi Gábor Kulcslyuk Kiadó Nyitott Akadémia
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2015.06.18   A készlet erejéig!
Nincs olyan ember, aki élete során legalább egyszer - de inkább többször - ne kerülne lelkileg a padlóra. Valamennyiünket érnek veszteségek, vereségek, kudarcok, ám mivel ezekben többnyire csak a szenvedést látjuk, az értelmet nem, pánikszerűen menekülünk előlük.
"Nincs idő a fájdalomra!" - halljuk a tévéreklámban is, a fájdalom azonban igenis időt és teret követel magának az életünkben. Van, amikor képtelenség kivédeni - az egyetlen lehetőségünk, hogy megküzdjünk vele, azután erőnket újra összegyűjtve feltápászkodjunk a földről. Erre azonban kultúránk nemigen tanított meg minket, és környezetünk sem sokat segít a bíztatónak szánt, ám sokszor ostorcsapásként ható mondatokkal: "Szedd már össze magad!", "Ha nem csinálsz semmit, mitől várod, hogy jobb legyen?", "Nem gondolod, hogy kissé túlreagálod a dolgot?"
De mi segíthet annak, aki éppen mélységesen gyöngének, tehetetlennek, kiszolgáltatottnak és szomorúnak érzi magát? Mi tesz képessé valakit arra, hogy súlyos csapások után is talpra álljon? Hogyan lehet a veszteséget nyereséggé, a vereséget győzelemmé alakítani?

A modern pszichológia eszköztára és a hit, a spiritualitás útja egyaránt segítségünkre lehet a sikeres lelki megküzdésben; abban, hogy egy nehéz, fájdalmas életszakasz után újra - immár megerősödve - önmagunkra találjunk.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155281051
  ISBN : 6155281051
  ISSN : 2062-4360
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 160
  Méret [mm] : 114 x 175 x 14
  Tömeg [g] : 140
Webáruház készítés