Hírlevél
Termék részletek


Tűzön-vízen át! Életem története Grylls, Bear Jaffa Kiadó

-10%
Tűzön-vízen át! Életem története Grylls, Bear Jaffa Kiadó
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Bear Gryllst bizonyára senkinek nem kell bemutatni: mindenki hallott a tévésorozatok vakmerő hőséről, aki elképesztő kalandokban vett részt, komoly erőfeszítések árán felvételt nyert a Különleges Légi Alakulat (Special Air Service) tartalékos állományába, majd egy ejtőernyős balesetben három helyen eltört a gerince. Leszerelték, ám ennek ellenére tizennyolc hónappal később, alig huszonhárom évesen megmászta az Everestet - ahová egyébként még visszatért, mert motoros siklóernyővel is át akart repülni a hegycsúcs fölött... Igen, ő volt az is, aki felfújható csónakban átszelte a jeges Észak-Atlanti-óceánt, aki túlélt egy szikla - és egy tárnaomlást, megszelídített egy tigriscápát és egy sósvízi krokodilt, elveszítette egyik ujjának felét a vietnami dzsungelben, sőt Borneón felépült egy veszedelmes kígyómarásból is.
Izgalomban most sem szenved majd hiányt az olvasó, ha kezébe veszi Bear Grylls "Tűzön-vízen át!" című, letehetetlen önéletrajzi kötetét. Ám kalandjai mellett ezúttal önmagát is bemutatja: könyvéből megismerhetjük a sebezhető, a családja és a munkájával járó kockázat között egyensúlyozó embert is; megtudhatjuk, hogyan birkózik meg a sikereivel és a kudarcaival, és egyáltalán, a saját hírnevével. "Mikor kezdődött nálam ez az őrület? - teszi fel a kérdést önmagának Bear. - Olyan, mintha - szinte véletlenül - ez vált volna az életemmé. Félreértés ne essék: imádom az egészet. A játék azonban most már arról szól, hogy miként őrizhetem meg ezt az életet."
Higgyünk neki: ha valaki, ő ismeri az emberi élet értékét; tudja, hol vannak a határai, és önvallomásában előlünk, olvasói elől sem titkolja el, amit a saját hibái árán megtanult.

A Bear Grylls kalandjait bemutató sorozat a világ egyik legnézettebb tévéműsora, amit becslések szerint 10 ország 1,2 milliárd nézője követ figyelemmel.
Bearnek, a Brit Különleges Erők egykori tagjának, akinek eddig tizenegy könyve jelent meg, a Brit Királyi Haditengerészet tiszteletbeli őrnagyi rangot adományozott. Ma is rendületlenül folytatja a világ legszélsőségesebb helyeinek felfedezését, és ezen expedíciók révén eddig több mint másfél millió fontot gyűjtött különböző gyermekjótékonysági szervezetek számára
 • Eredeti cím : Mud, Sweat and Tears - The Autobiography
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155235245
  ISBN : 6155235245
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 368
  Méret [mm] : 165 x 235 x 30
  Tömeg [g] : 620
Webáruház készítés