Hírlevél
Termék részletek


Afrika mélye Smith, Wilbur Delej Kft.

-10%
Afrika mélye Smith, Wilbur Delej Kft.
3 199 Ft
Akció: 2 879 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Hazel Bannock és Hector Cross, akik immár mindketten a Bannock Olajtársaság tulajdonosai, nőgyógyászhoz mennek Londonba, mert Hazel gyereket vár. A hazafelé úton két fegyveres afrikai motoros üldözőbe veszi Hazel kocsiját, és megsebesíti őt. Hazel a kórházban belehal a sérüléseibe, de kislányát császármetszéssel világra segítik az orvosok.
Amíg Hector Londonban tartózkodik, vidéki rezidenciáján tűz üt ki. A nyomokból arra lehet következtetni, hogy a gyújtogatás célja az lett volna, hogy Hector újszülött kislányát eltegyék láb alól.
Hector és régi Cross Bow-s kollégái bosszút esküsznek. Az első számú gyanúsított a Tipoo Tip klán egyik utolsó életben maradt tagja. A nyomozás során váratlanul kiderül, hogy a gyilkos összefüggésbe hozható a klinikával. Hamarosan azonban lehull a lepel a Bannock család sötét dolgairól. Miért is ítélik el az egyik testvért, és ő hogyan épít ki egy egész bűnszervezetet a börtön évei alatt. Hogyan lesz egy bűnözőből Kongó királya és miniszterelnöke. Hector és csapata kideríti, hogy mi állt a gyilkosság hátterében és kegyetlen bosszút áll a kislánya életére törőkön.
 • Eredeti cím : Vicious circle
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789639124561
  ISBN : 9639124561
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 560
  Méret [mm] : 120 x 200 x 36
  Tömeg [g] : 380
Webáruház készítés