Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


A Végtelen Történet Ende, Michael Európa Könyvkiadó

-10%
A Végtelen Történet Ende, Michael Európa Könyvkiadó
3 290 Ft
Akció: 2 961 Ft
Kezdete: 2015.07.16   A készlet erejéig!
"TEDD AZT, AMIT AKARSZ"
ez a felirata annak a medalionnak, amely a korlátlan hatalmat jelképezi Fantáziában. De hogy ez a mondat voltaképpen mit is jelent, azt Barnabás csak hosszú, fáradságos útja végén tudja meg.

Bux Barnabás Boldizsár számára, aki nem különösebben okos vagy szép, viszont gyönyörű történeteket tud mesélni, valóra válik minden gyermek álma: egy rejtélyes könyv olvasása közben hirtelen átkerül a mesébe, s ő lesz Fantázia birodalmának legfontosabb lakója, megmentője, akinek meséi nyomán új lények és tájak keletkeznek. Barnabás előtt nincs lehetetlen ebben a birodalomban, mert nála van a mindenható medál, az AURIN, s barátja lesz Fantázia legbátrabb vitéze, Atráskó és annak fehér szerencsesárkánya. Amikor azonban Barnabás túlságosan magabiztossá válik, s a medál feliratát - "Tedd azt, amit akarsz" - a saját érdekei szerint kezdi értelmezni, lassanként rémisztővé válik az addig oly kedves képzeletbeli világ. Barnabásnak sokat kell tanulnia, sok kalandot kell átvészelnie, hogy megtudja, hogyan lesz a fantázia hőséből a mindennapok hőse, s hogyan válhat története valóban végtelenné.

Bux Barnabás Boldizsár történetét már eddig is világszerte több millió felnőtt és gyermek ismerhette meg, hiszen Michael Ende örökérvényű meseregényét 1979-es megjelenése óta számtalan nyelvre lefordították, és egy csodálatos filmet is forgattak belőle.
 • Eredeti cím : Die Unendliche Geschichte
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634050551
  ISBN : 9634050551
  Megjelenés : 2015.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 444
  Méret [mm] : 132 x 215 x 0
  Tömeg [g] : 500
Webáruház készítés