Hírlevél
Termék részletek


A Titánok bukása Évszázad-trilógia 1. Follett, Ken Gabo Könyvkiadó

-10%
A Titánok bukása Évszázad-trilógia 1. Follett, Ken Gabo Könyvkiadó
4 790 Ft
Akció: 4 311 Ft
Kezdete: 2016.01.22   A készlet erejéig!
Véres és gyönyörű huszadik század története úgy, ahogy azt csak Ken Follett tudja elmesélni!

"A Titánok bukása" a század történelmének első húsz, felkavaró éve, amely nemzetek bukását és felemelkedését hozta. A cselekmény középpontjában egy angol arisztokrata, Fitzherbert gróf áll, akinek Elisaveta orosz hercegnő a felesége. Miközben a gróf a walesi szénbányákban szipolyozza ki a bányászokat, kastélyában uralkodókat és diplomatákat lát vendégül. Ezen diplomaták egyike a rejtélyes Walter von Ulrich gróf, a német követség attaséja, aki beleszeret a gróf szabadgondolkodású húgába. A vendégek közt több különös alak is felbukkan. Egyikük Wilsonnak, az Egyesült Államok elnökének személyi titkára. Amerikában pedig él egy orosz üzletember, Vyalov, akiről mindenki tudja, hogy a szesztilalmat kihasználva tett szert roppant vagyonára. Vyalov szolgálatába szegődik, majd elcsábítja annak lányát Lev Peskov lovász, aki hamis útlevéllel vándorolt ki Petrográdból. Bátyja, Grigorij Peskov öntudatos munkás, a kommunista vitakör tagja, majd az 1917-es oroszországi forradalom egyik vezetője. Lenin és a bolsevikok győzelme után komisszárként a Kreml egyik elegáns lakásába költözhet be családjával. Ezeknek a világ különböző részein élő családoknak a sorsa a nagy történelmi események, elsősorban a világháború során egymásba kapcsolódik.
"A Titánok bukása" - Ken Follett többi regényéhez hasonlóan - izgalmas, mesterien felépített cselekményű regény, amely megmutatja, hogyan sodródott bele Európa és Amerika az első világégésbe.
Ken Follett legújabb nagyszabású regénytrilógiájának címe: Évszázad.
A három kötetben az író arra vállalkozik, hogy elmesélje a 20. század európai és amerikai történetét öt család életén keresztül, akiknek sorsa egymásba kapcsolódik, összefonódik.

Az 1. kötet, "A Titánok bukása" a 20. század első éveitől az első világháború végéig, a Párizs környéki békekötésekig terjedő időszakban játszódik.
 • Eredeti cím : Fall of Giants
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636894290
  ISBN : 9636894290
  Megjelenés : 2010.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 976
  Méret [mm] : 155 x 221 x 52
  Tömeg [g] : 1 060
Webáruház készítés