Hírlevél
Termék részletek


Assassin's Creed: Testvériség Bowden, Oliver Fumax

-10%
Assassin's Creed: Testvériség Bowden, Oliver Fumax
3 790 Ft
Akció: 3 411 Ft
Kezdete: 2016.02.04   A készlet erejéig!
Az Assassin's Creed videójáték sorozat az utóbbi évek legnépszerűbb új sorozata az egész világon, néhány év alatt több mint 30 millió példányban fogytak a játékok. A "Testvériség" című kötet, a közvetlen folytatása az előző, "Reneszánsz" című, a magyarországi könyvpiacon is kiemelkedően teljesítő regénynek. Mivel az Assassin's Creed sorozat következő játéka a "Revelations" 2011. november 15-én jelenik meg, és óriási várakozással tekintenek rá a rajongók, így a "Testvériség" kötet megjelenését úgy időzítettük, hogy ez a játék megjelenésével összecsengjen, és így kiemelkedő hírverést kaphasson.

Tartalom:
"Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem."
Az egykor oly dicsőséges Róma romokban hever. A városban szenvedés és pusztulás az úr, polgárai a kegyetlen Borgia család tehetetlen bábjai. Csak egyvalaki mentheti meg őket a Borgiák zsarnokságától - Ezio Auditore, az orgyilkos hagyományok mestere.
Küldetése során Eziónak latba kell vetnie minden képességét. Cesare Borgia, aki apjánál, a pápánál is elvetemültebb és veszélyesebb, nem nyugszik, amíg egész Itáliát meg nem hódította. Mivel ez a köpönyegforgatók kora, az összeesküvők mindenhová befészkelik magukat, még a Testvériség soraiba is...
 • Eredeti cím : Assassin's Creed - Brotherhood
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789639861350
  ISBN : 9639861350
  Megjelenés : 2011.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 474
  Méret [mm] : 130 x 197 x 23
  Tömeg [g] : 450
Webáruház készítés