Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


ENGLISH! How old are you? - Hány éves vagy? Stilton, Geronimo Alexandra Kiadó

-10%
ENGLISH! How old are you? - Hány éves vagy? Stilton, Geronimo Alexandra Kiadó
950 Ft
Akció: 855 Ft
Kezdete: 2016.02.01   A készlet erejéig!
Hogy kicsoda Geronimo Stilton?
Hát nem ismeritek? A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában igencsak híres vagyok ám! Akarjátok tudni, hogy miért? Mert rengeteg mulatságos történetet írtam, amik könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán... igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Ezúttal is fantasztikus kalandok várnak rátok, ugyanis készítettem nektek egy igazán extraegeres angolkönyvet, sőt egy egész sorozatot, rengeteg szóval, képpel és játékkal. Meglátjátok, milyen könnyű lesz a nyelvtanulás, rágcsáló becsületszavamra mondom!

Tanulj angolul Geronimo Stiltonnal!

Rengeteg új szó, vidám versek, izgalmas képregény, az angol szavak magyar kiejtése és sok-sok játékos feladat vár rád az English! sorozatban! A nyelvtanulás soha nem volt még ilyen könnyű, erre Geronimo Stilton rágcsáló becsületszavát adja.

Ma extraegeres nap van: Benjamin születésnapja! Kívánjunk neki együtt boldog születésnapot angolul! Ebből a könyvből megtanulhatjátok megmondani a korotokat, és azt, hogy melyik édességet szeretitek és melyiket nem! Azt is megtudhatjátok, mi kell egy extraegeres születésnapi partihoz, és milyen ajándékokat adhattok vagy kaphattok.
 • Eredeti cím : English! How old are you? - Hány éves vagy?
  Nyelv : magyar; angol
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632976761
  ISBN : 9632976761
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : irkafűzött
  Oldalszám : 32
  Méret [mm] : 219 x 285 x 4
  Tömeg [g] : 120
Webáruház készítés