Hírlevél
Termék részletek


Fegyencedzés Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez Wade, Paul "Coach" Jaffa Kiadó

-10%
Fegyencedzés Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez Wade, Paul "Coach" Jaffa Kiadó
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.07.14   A készlet erejéig!
"Ha komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz."

Mindannyian ismerjük a bibliai mondást: "A lélek ugyan készséges, de a test gyönge." Mindez talán fokozottan igaz a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra.
Vajon mi lehet a titka annak, hogy a test meghajoljon a lélek akarata előtt? Mindenekelőtt a rendszeresség. Az erőedzés kíméletlen világában ez azt jelenti, hogy a lehető legpontosabb számon kell tartanod a céljaidat, és nyomon kell követned a fejlődésedet. Vagyis ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz. A hanyagság, az esetlegesség, a lustaság és a rendszertelenség a legjobb szándékainkat is keresztülhúzzák, és romba döntik a fizikai erőről szőtt álmainkat. Ezzel az edzésnaplóval most egy olyan eszközt kapsz kézhez, amivel végre elűzheted a testedet béklyóban tartó démonokat!
A siker másik titka az ihlet. Paul Wade, a nagysikerű Fegyencedzés-könyvek írója ezúttal egy olyan edzésnaplóval állt elő, amely nem csupán briliáns ötleteket nyújt az egyre magasabb célokat kitűző edzéstervekhez és a napló vezetéséhez, de számtalan tanulságos példával és történettel is szolgál mindazok számára, akik komoly eredményeket szeretnének elérni az erőedzések terén.

Ez a legelső olyan edzésnapló, amely kifejezetten a saját testsúllyal végzett edzésekhez alkalmazkodik. Más hasonló kiadványokban a megmozgatott súlyzók tömegét, a különféle gépeket és egyéb felszereléseket kell feltüntetni, az edzés közben mért pulzusszámról és a beszedett vitaminokról már nem is beszélve. Ebben a naplóban nem fogsz ilyesfajta dolgokkal találkozni. Ide kizárólag a tiszta, hamisítatlan, kemény, testsúlyos edzések gyakorlatait kell felvezetni. És mint ilyen, bármelyik saját testsúllyal végzett testedzéshez felhasználható.
A rendszeresség és az ihlet dolgában tehát nagy segítségedre lesz ez a könyv - de a többi már rajtad múlik!
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155235566
  ISBN : 6155235566
  Megjelenés : 2013.7.12.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 280
  Méret [mm] : 165 x 235 x 15
  Tömeg [g] : 470
Webáruház készítés