Hírlevél
Termék részletek


Az analfabéta, aki tudott számolni Jonasson, Jonas Athenaeum Kiadó

-10%
 Az analfabéta, aki tudott számolni Jonasson, Jonas Athenaeum Kiadó
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2013.11.13   A készlet erejéig!

A svéd irodalom fenegyerekének új világsikere. "A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt" szerzőjének új bestsellere immár magyarul!

Hogyan lesz a békeszerető svédeknek atombombája? Ráadásul úgy, hogy erről csak egyetlen svéd tud, Holger. Aki tulajdonképpen nem is létezik, csak az ikertestvére, akit szintén Holgernek hívnak. Egymásra talál-e a nem létező svéd férfi és a dél-afrikai fekete nő, aki tíz kiló antilophús helyett jut a tömegpusztító fegyverhez, véletlenül? Mit csinál eközben a Moszad két ügynöke? Mitől retteg a fazekasműhelyben a dezertőr amerikai katona? Miért veri fejbe leghűségesebb alattvalóját V. Gusztáv király? Nyer-e a választásokon az ,,Úgy szar, ahogy van" nevű párt? És eljut-e a három kínai nővér Svájcba egy lepukkant mikrobusszal, hamis rendszámmal, mindenféle papírok nélkül? Ja, és megmenekül-e a világ a rendhagyó nukleáris fenyegetéstől?

2011-ben azt mondtuk Jonasson előző regényére, hogy az év legviccesebb könyve. Most, két évvel később, nyugodtan megismételhetjük ezt az állítást. A szerző magasra tette a lécet, és gond nélkül, röhögve átugorja.
 • 2013.
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632932903
  ISBN : 9632932903
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Méret [mm] : 215 x 135 x 0
  Tömeg [g] : 420
Webáruház készítés