Hírlevél
Termék részletek


Figyelj, ahogy ő - És üzenj te is a világnak

Figyelj, ahogy ő - És üzenj te is a világnak
3 790 Ft
Lazarus Jeff
Atlantic Press Kiadó, 2016

264 oldal
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9786155332944
Várható megjelenés:
2016.11.30
  • Lehet egy kutya a sikeres élet titka? Néhányan talán tudják, hogy lehet, de a gazdik túlnyomó többségének eszébe sem jut ilyesmi. Jeff Lazarus, aki civilben a világ egyik legnagyobb gyógyszergyárának egészségügyi tanácsadója, ebben a fantasztikus könyvben bebizonyítja, hogy bizony, lehet. Kérdezd csak meg a címlapon látható Vándort! Ő is azt üzeni, amit a szerző: ha képes vagy olyan figyelemösszpontosításra, amilyenre hűséges négylábú barátod, a siker biztosan nem marad el!
    Tehát: tanulj a kutyáktól figyelni, élni, sikeresnek lenni! Vedd észre, hogy a kutyus soha nem szakít félbe és nem akarja befejezni helyetted az elkezdett mondatot. A kutyád soha nem ad kéretlenül tanácsot, és ha elmondasz egy történetet, nem akar rádlicitálni egy még jobbnak vélt történettel. Viszont elképesztően élénk és őszinte érdeklődéssel hallgat meg téged, és odafigyel rád egész lényével.
    Ebben az elgondolkodtató könyvben Lazarus az ember és kultúránk egymásra figyelés pszichológiáját fogalmazza meg, annak az alaptételnek a felvállalásával és meggyőző bizonyításával, hogy az emberek közötti jó kapcsolatnak az alapja: figyelmesen meghallgatni a másikat. A Figyelj, ahogy ő! elolvasása után te is kipróbálhatod, hogy igaza van-e a szerzőnek. Igaz-e, hogy az emberek, akár a kutyák,, imádattal csüngenek azokon, akik meghallgatják őket, és irántuk érzik a legnagyobb bizalmat.
    A szerző, aki a Dogtology című kutyás könyvével lett világhírű, nem rejti véka alá azt a véleményét, hogy az ember fanatikus kutyaimádatának is ez az alapja. Hiszen a kutyánk az a lény, aki a legjobban tud ragaszkodi hozzánk!
    A könyv decemberben kerül a könyvesboltokba. Reméljük, hogy megjelentetésével sikerül kedves olvasónk számára újra biztosítanunk a derűt és az elmélkedés élvezetét.
Webáruház készítés