Hírlevél
Termék részletek


A jó emésztés titka Patrick Holford Partvonal Kiadó, 2011

-10%
 A jó emésztés titka Patrick Holford Partvonal Kiadó, 2011
2 690 Ft
Akció: 2 420 Ft
Kezdete: 2015.06.26   A készlet erejéig!
Patrick Holford alapos, a legújabb tudományos kutatások eredményeit is szem előtt tartó, ugyanakkor közérthető könyve hasznos tanácsokat nyújt ahhoz, hogy emésztőrendszerünket rendbe tegyük, és ezzel általános egészségi állapotunkon is javítsunk. Hiszen ahogyan a szerző is írja:
„A közhiedelemmel ellentétben nem azok vagyunk, amit megeszünk. Azok vagyunk, amit meg tudunk emészteni, és amit a szervezetünk fel tud szívni a táplálékból. Az egészségünk szempontjából semmi sem olyan fontos, mint az emésztőrendszerünk egészsége. Ez a kapcsolódási felület a testünk és a külvilág között.”


A jó emésztés titka az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget:
– az emésztés-barát élelmiszerek kiválasztása és az emésztőrendszeri irritánsok elkerülése;
– a gyomorrontás, a puffadás és a székrekedés megelőzése;
– az olyan krónikus betegségek leküzdése, mint az irritábilis bél szindróma, a Candida-fertőzés, a Crohn-betegség vagy a kolitisz;
– a leghatásosabb, emésztést segítő táplálékkiegészítők kiválasztása;
– a szervezet méregtelenítése és a tápanyag-felszívódás hatékonyságának növelése;
– az ételallergiák legyőzése.

PATRICK HOLFORD úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos emésztési probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők. 1984-ben megalapította az Optimális Táplálkozás Intézetét (Institute for Optimum Nutrition), amelynek célja a helyes táplálkozással kapcsolatos tájékoztatás és kutatás előmozdítása.
  • 208 oldal
    Kötés: kemény kötés
    ISBN: 9789639910799
Webáruház készítés