Hírlevél
Termék részletek


Grey A szürke ötven árnyalata Christian szerint James, E. L. Libri Könyvkiadó

-10%
Grey A szürke ötven árnyalata Christian szerint James, E. L. Libri Könyvkiadó
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.11.16   A készlet erejéig!

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség - nyilatkozta James -, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.”

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.Eredeti cím : Fifty Shades of Grey As Told By Christian
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633107027
ISBN : 9633107027
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Méret [mm] : 128 x 198 x 0
Tömeg [g] : 420

Webáruház készítés