Hírlevél
Termék részletek


Az állhatatos hercegnő Gregory, Philippa Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light

-10%
Az állhatatos hercegnő Gregory, Philippa Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Vágy és végzet - egy szerelem, mely megváltoztatta a történelem menetét.

Philippa Gregory újabb bestsellere VIII. Henrik első feleségének, Aragóniai Katalinnak a történetét tárja az olvasó elé, vagyis a neves angol szerző legnagyobb sikerkönyve, A másik Boleyn lány eseményeinek előzményét meséli el.

Catalina, a spanyol infánsnő, akit még gyermekkorában eljegyeztek Arthur walesi herceggel, alig tizenöt évesen érkezik Angliába, a Tudorok udvarába. Az ifjú házasok kezdeti idegenkedése szenvedélyes szerelembe csap át - csakhogy történetük hamarosan szomorú fordulatot vesz. Arthur merész kívánsága azonban meghatározza hitvese további sorsát...
Aragóniai Katalint úgy ismerjük, mint VIII. Henrik első feleségét, akitől a király végül nagy nehézségek árán elvált, mivel az asszony nem szült neki fiúörököst. Az uralkodó ezután elvette Boleyn Annát, Katalin pedig az udvarból elűzve, magányosan töltötte utolsó éveit, bár mindvégig angol királynénak, Henrik törvényes hitvesének tekintette magát.
Philippa Gregory azonban, ahogy rajongói már megszokhatták, most is szokatlan szemszögből ábrázolja a történelmet. Újabb sikerregényében nem a válás viszontagságaitól meggyötört, idősödő asszonyt ismerhetjük meg, hanem az ifjú hercegnőt, a vonzó és eszes, elszánt és állhatatos lányt, akit arra neveltek, hogy Anglia királynéja legyen, s aki addig küzd, míg meg nem szerzi azt, ami hite szerint megilleti.
A romantikus történelmi regényeiről világszerte ismert szerző ezúttal is mély átéléssel rajzolja meg egy erős jellemű, céltudatos, de érző szívű nő életteli portréját.
 • Eredeti cím : The Constant Princess
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632662824
  ISBN : 9632662824
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 528
  Méret [mm] : 152 x 222 x 35
  Tömeg [g] : 570
Webáruház készítés