Hírlevél
Termék részletek


Saul útja A gondolattól a világhírig Váradi Júlia Kossuth Kiadó

-10%
Saul útja A gondolattól a világhírig Váradi Júlia Kossuth Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2016.03.10   A készlet erejéig!

Egyedülálló világsiker Oscar-díjjal megkoronázva!
Nemes Jeles László, rendező és alkotótársai sok éven át készültek ennek a különös, egészen egyedi koncepcióval megvalósított filmnek az elkészítésére. A megrázó és a nézőt "aktív útitársként" kezelő Saul fia című film olyan mély, talán tudat alatti érzelmeket és gondolatokat hoz a felszínre, amelyek hatása alól senki sem tudja magát kivonni.
De mi minden kellett ahhoz, hogy a film készítői a holokausztról, elsősorban Auschwitzról egészen új hangon megszólaló, új filmnyelvet teremtő alkotást hozzanak létre? Erről beszélgetett Váradi Júlia a Saul fia készítőivel, Nemes Jeles László rendezővel, Röhrig Gézával, a főszereplővel, Erdély Mátyás operatőrrel, Zányi Tamás hangmesterrel, Rajk László díszlet- és látványtervezővel, Vági Zoltán történész szakértővel, Sipos Gábor producerrel és Havas Ágnessel, a financiális hátteret biztosító Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatójával.

Az interjúkötet a gondolat megszületésétől a világsikerig viszi végig a történetet, valamint a film néhány meghatározó jelenetéről, a forgatás emlékezetes pillanatairól készült fényképeket és eredeti dokumentumfotókat is tartalmaz.Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630985154
ISBN : 9630985154
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 136 x 205 x 13
Tömeg [g] : 300

Webáruház készítés