Hírlevél
Termék részletek


Csokoládés barack Harris, Joanne Ulpius-ház Könyvkiadó

-10%
Csokoládés barack Harris, Joanne Ulpius-ház Könyvkiadó
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A "Csokoládé" és a "Csokoládécipő" után a trilógia várva várt harmadik kötete!

Négy év telt el a "Csokoládécipő" óta, és Vianne még mindig Párizsban, egy lakóhajón él Roux-val. Ám a változást hozó nyárvégi széllel levél érkezik egy halottól, és visszafújja őket Lansquenet-be, a délnyugat-franciaországi faluba, ahol Vianne annak idején csokoládéboltot nyitott…
Az elmúlt években azonban Lansquenet is megváltozott. Les Marauds-ban, a folyó túlpartján marokkói közösség telepedett le, tetőtől talpig feketébe öltözött, lefátyolozott nők járnak-kelnek, a levegőben tömjén, fűszerek, kif és mentatea illata úszik, és a templommal egy minaret néz farkasszemet… És nem csak a betelepülök hoztak magukkal változást. Vianne egykori ellensége, Francis Reynaud atya kegyvesztett lett, és fenyegetés veszi körül. Lehet, hogy Vianne az egyetlen, aki megmentheti?

"Joanne Harris illatokban és ízekben gazdag, lebilincselő szerelmi története egy elragadó világba kalauzolja az olvasót." (Sunday Times)

"A "Csokoládé"-hoz hasonlóan, ez a könyv is igazi csemege. Minden oldalát átitatják az illatok, színek és ízek anélkül, hogy túlcsordulna. A szavak elragadóak, a varázslat természetes és magától értetődő, hiszen a varázslat vagy a vallás nem más, mint az emberi lélek megértésének képessége. A "Csokoládés barack" Harris csodálatos visszatérése." (Literary Review)
"Csodálatos keveréke az érzéki látványnak, hangoknak és illatoknak, melyet a szerző olyan finoman ír le." (Glamour)
 • Eredeti cím : Peaches for Monsieur Le Curé
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632546513
  ISBN : 9632546513
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 544
  Méret [mm] : 126 x 200 x 30
  Tömeg [g] : 560
Webáruház készítés