Hírlevél
Termék részletek


Leviatán ébredése A Térség első kötete Corey, James S. A. Fumax

-10%
Leviatán ébredése A Térség első kötete Corey, James S. A. Fumax
3 995 Ft
Akció: 3 595 Ft
Kezdete: 2013.07.09   A készlet erejéig!
Az emberiség már meghódította a naprendszert - eljutott a Marsra, a Holdra, a Kisbolygóövbe és még távolabbra -, a csillagok viszont továbbra is elérhetetlenek. Ám a kolóniák közötti kapcsolat cseppet sem feszültségmentes.
Jim Holden a Szaturnusz és az Öv között ingázó egyik jégbányász hajó tisztje. Amikor véletlenül rábukkannak egy elhagyott űrhajóra, a Scopuli-ra, olyan titok birtokába kerülnek, amiért egyesek gyilkolni is hajlandóak - méghozzá Jim és a legénységre számára felfoghatatlan méretekben. Olyan események láncreakciója indul el, amely az egész Naprendszert háborúval fenyegeti.
Eközben Miller nyomozó egy lány után kutat. Egyetlen lány után a több milliárd lakosú rendszerben. A szülei azonban dúsgazdagok, és mindig a gazdagok diktálnak. Amikor a nyomok a Scopuli-hoz és a lázadókkal szövetkező Holdenhez vezetnek, a szálak összefutnak...
Holdennek és Millernek a Föld és a Mars kormányzata, a Külső Bolygók forradalmárai és a nagyvállalatok titkos érdekkörei között húzódó vékony határmezsgyén kell egyensúlyozniuk - és nem túl jók az esélyeik. Ám odakint, az Övben mások a szabályok, és egyetlen kis űrhajó a világmindenség sorsát döntheti el.

2011-ben üstökösként robbant be a James S. A. Corey álnevű szerzőpáros az angol nyelvű piacra bemutatkozó regényével, amelyet az elsöprő siker mellett, több díjra is jelöltek, és nem csak a sci-fi rajongóknak vált kedvencévé.
 • Eredeti cím : Leviathan Wakes
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789639861534
  ISBN : 9639861534
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 584
  Méret [mm] : 142 x 198 x 38
  Tömeg [g] : 460
Webáruház készítés