Hírlevél
Termék részletek


Átfúj a szél a kulcslyukon A Setét Torony új, négy és feledik kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony

-10%
Átfúj a szél a kulcslyukon A Setét Torony új, négy és feledik kötet King, Stephen Európa Könyvkiadó A Setét Torony
3 490 Ft
Akció: 3 141 Ft
Kezdete: 2013.10.30   A készlet erejéig!
Aki olvasott már Stephen Kinget, biztosan emlékszik thrillereinek otthonosan hideglelős hangulatára - a borzongató sejtelemre, hogy az egyszerű, derűs hétköznapok mélyén mindig ott lappang a szörnyűség, az ember szívében pedig a vadállat. A Setét Torony sorozatban a thriller koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti - vagy utáni - varázsvilágba, amely idegensége mellett is ismerős ? talán leginkább a nagy amerikai westernekből, ahol az élet csupa kaland, veszedelem és csoda.

A címadó történetet - amely regény a regényben - A Setét Torony sorozat főhőse, Roland lovag meséli el egy viharos éjszakán: a kis Timről szól, akinek favágó apja a veszedelmes, elvarázsolt Vasfa-erdőben lelte halálát. Hogy biztonságban tudja a megcsonkult családot, Tim édesanyja újból férjhez megy az apa barátjához és favágó-társához, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy talán nem is az, aminek látszott. Tim nyomozásba kezd: felkerekedik az erdőbe, hogy ott megtalálja Maerlynt, a varázslót, a segítségét kérje az egyre sokasodó rejtélyek megoldásához, és elhozza megvakított édesanyjának a gyógyító elixírt.

Az Átfúj a szél a kulcslyukon A Setét Torony sorozat "négy és feledik" kötete - ezzel válik teljessé a történet, amely Stephen King alkotói életének nagy részét végigkísérte, s amelynek negyedik és ötödik része között a rajongók közül sokan éreztek valami hiányt...
 • Eredeti cím : The Wind Trough the Keyhole
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630796514
  ISBN : 9630796514
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 372
  Méret [mm] : 122 x 200 x 25
  Tömeg [g] : 260
Webáruház készítés