Hírlevél
Termék részletek


Elsőszülött Az örökség 2. Paolini, Christopher Európa Könyvkiadó Örökség

-8%
 Elsőszülött Az örökség 2. Paolini, Christopher Európa Könyvkiadó Örökség
3 990 Ft
Akció: 3 690 Ft
Kezdete: 2018.10.24   A készlet erejéig!
Eragon és Saphira megvívta élete első nagy csatáját a törpék és vardenek oldalán a Birodalom kegyetlen ura, Galbatorix és az őt támogató urgalok ellen. Bár a csatát megnyerték, a harcnak nincs vége. A súlyos sérülést szenvedett Eragon és sárkánya Ellesmérába, a tündék országába utazik, hogy ott tökéletesítse tudását, és ily módon méltó legyen a Sárkánylovasok rendjéhez. Kiképzése során nemcsak testben és a harcművészet terén edződik, hanem szelleme is fejlődik. Mestere, Oromis megismerteti a mágia magasabb szintjével, s a férfivá érő Eragon jó úton halad, hogy igazi Lovassá váljon.
Időközben azonban hírét veszi, hogy faluját, Carvahallt Galbatorix pribékjei a földdel tették egyenlővé, a falubeliek pedig, Eragon unokatestvére, Roran vezetésével, elmenekültek, hogy a vardenekhez csatlakozva ők is harcba szálljanak a zsarnok ellen. Eragon nem tehet mást, mint hogy lélektársával, Saphirával együtt részt vegyen az öldöklő háborúban, ahol egy hozzá hasonlóan ifjú Lovassal, halottnak hitt barátjával, Murtaghval kerül szembe, s a kíméletlen párbajban fény derül egy rettenetes titokra. Eragon megtudja, ki volt az apja...
A véreskezű, nagy erejű mágus, Galbatorix uralmát most sem sikerült megtörni, a történet folytatódik.

Hogy hogyan alakul a Birodalom és alattvalói, továbbá a törpék, tündék, sárkányok, mágusok sorsa a későbbiekben, azt a főhőséhez hasonlóan immár férfivá cseperedett Christopher Paolini "Az örökség" trilógiájának készülő, harmadik kötetéből tudja majd meg a Kedves Olvasó.
 • Eredeti cím : Eldest
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630794336
  ISBN : 9630794336
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 708
  Méret [mm] : 160 x 235 x 49
  Tömeg [g] : 970
Webáruház készítés