Hírlevél
Termék részletek


A daruasszony Ness, Patrick Európa Könyvkiadó

-10%
A daruasszony Ness, Patrick Európa Könyvkiadó
3 290 Ft
Akció: 2 961 Ft
Kezdete: 2014.04.25   A készlet erejéig!
"Te körülbelül hatvanöt százalék vagy, és azt hiszem, az én minimális elvárásom olyan hetven körül lehet - mondta a felesége, amikor elhagyta."

George Duncan negyvennyolc éves, elvált és végtelenül magányos, mivelhogy túl jóindulatú ahhoz, hogy igazán komolyan lehessen venni. Egy éjszaka éles, fülsértő hangra riad fel, és amikor elindul, hogy felkutassa a zaj forrását, egy nyíllal átlőtt szárnyú, óriás fehér darut talál a kertjében. Nekigyürkőzik, kihúzza a daru szárnyából a nyílvesszőt, a madár elrepül - ám George-nak attól a naptól fogva új, mesés irányt vesz az élete. Megismerkedik Kumikóval, a titokzatos, kit tudja, honnan érkezett lánnyal, aki felforgat benne mindent, amit addig a valóságról, önmagáról vagy a szerelemről gondolt.
Kicsoda Kumiko?
És kicsoda George?
És végül, de nem utolsósorban: miféle megváltást várhat egy daru egy tűzhányótól?

A Káosz-trilógia vagy a Szólít a szörny Magyarországon is népszerű, számos díjjal kitüntetett szerzője ezúttal felnőtteknek szóló könyvet írt, amely egyszerre klasszikus komédia az életközepi válságról és misztikus mese. S mint a jó mesék általában, szép és kegyetlen...
 • Eredeti cím : The Crane Wife
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630795821
  ISBN : 9630795821
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 368
  Méret [mm] : 124 x 199 x 30
  Tömeg [g] : 390
Webáruház készítés