Hírlevél
Termék részletek


Előbb-utóbb szerelem Palotás Petra Jaffa Kiadó

-10%
Előbb-utóbb szerelem Palotás Petra Jaffa Kiadó
2 940 Ft
Akció: 2 646 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Barnabás, a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanár éppen szerelmi csalódásból lábadozik. Laura a kislányát egyedül nevelő fiatal anyuka szeretne egy társat, aki a gyerekével együtt elfogadja őt. Egy nap mindketten úgy döntenek, vállalják a kockázatot, és regisztrálnak egy internetes párkereső oldalra. Hasonló elhatározásra jut a harmincas Dóra és a nagymama korú Vica is, és ezzel előre nem látott bonyodalmak sorát indítják el.
A négy társkereső találkozik alkalmi kalandra vágyó szoknyavadásszal és luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel és alibifeleséget kereső meleg férfival, furfangos pénzvadásszal és kínosan smucig úriemberrel. Kalandjaik során hol egy ötcsillagos hotelben, hol egy Pest környéki, rossz hírű találkahelyen, hol egyenesen a rendőrségen találják magukat.
Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások kísérik hőseink bolyongását a huszonegyedik század nagy kerítőjének hálójában. Ám mire kikeverednek a párkeresés útvesztőiből, megtanulják: érdemes esélyt adni a sorsnak, mert cserébe a sors is kínálhat egy második esélyt.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155235481
  ISBN : 6155235481
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 224
  Méret [mm] : 140 x 200 x 19
  Tömeg [g] : 270
Webáruház készítés