Hírlevél
Termék részletek


Örökség Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó

-10%
Örökség Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó
1 650 Ft
Akció: 1 485 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A harmincnyolc éves Brigitte Nicholson biztos abban, hogy egyszer majd diplomát szerez, egyszer majd feleségül megy a férfihoz, akit hét éve szeret, egyszer majd gyerekeik is lesznek, és egyszer majd hét éve készülő könyve utolsó mondatának a végére is pontot tesz.
Egyszer majd - ez akár Brigitte sivár hétköznapjainak a mottója is lehetne. Ám ez a kiszámíthatónak vélt világ egyszer csak váratlanul romba dől. Mindaz, amiben oly biztos volt, néhány nap leforgása alatt megváltozik, minden eddigi döntése megkérdőjeleződik.
Brigitte kétségbeesetten próbál a felszínen maradni, szétzilált életének új értelmet találni, ezért eleget tesz édesanyja kérésének, és a család múltja után kezd kutatni. A több száz éves feljegyzésfoszlányok azonban különös titkokat rejtegetnek. Hogyan került Brigitte őse, Wachiwi, a sziú indián lány az amerikai prériről XVI. Lajos párizsi udvarába? Miként történhetett, hogy egy előkelő márki hitveséül választotta őt?
Brigitte elhatározza, hogy a kérdésekre megkeresi a választ, ezért Wachiwi útját követve először Dél-Dakotába, majd Franciaországba utazik. És ahogy a kirakós játék darabjait apránként összeilleszti, úgy válik régi, szürke élete is fergeteges kalanddá.
 • Eredeti cím : Legacy
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632032351
  ISBN : 9632032351
  Megjelenés : 2011.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 336
  Méret [mm] : 121 x 200 x 22
  Tömeg [g] : 230
Webáruház készítés